X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen 365 Inn

No. 55 Da Zha Lan West Street, Xuan Wu District, Beijing, Kiina

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 90%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentokentältä:
Metrolla lentokentälle. Jää pois Dongzhimen (siirtoasemalla), sitten siirtää metrolinja 2 ja jää pois Qianmen asemalle. Käy läpi exit "C", sitten läpi maanalainen pass ja menevät alas pitkin "MeiShiJie" street, 'til toisen Liikennevalo. Käänny oikealle "DA ZHA LAN Xijie" ja sen jälkeen 200 metriä, 365 Inn on oikealla puolella.
Vaihtoehtoisesti taksi maksaa noin 120,00 juania, ja vie sinut 40 minuuttia 1 tunnin päässä lentokentältä, mutta taksi on suositeltavaa vasta puolenyön jälkeen.
Voimme myös järjestää Airport pickup sinulle; ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja kerro meille lennon numero. Yhteystietomme tulee olemaan varausvahvistuksen sähköpostitse.

Beijing West Railway Station:
Taksi maksaa noin 30,00 juania.

Beijing Railway Station:
Taksi maksaa noin 20,00 juania, mutta metro on paras valinta, jos saavut ennen kaksikymmentäkaksi, koska se maksaa vain 2CNY per henkilö. Toteutettava rivi 2 rautatieasemalle ja sitten jää pois Qianmen asemalle ja mennä läpi exit "C". Käy läpi alikytvll ja mene alas pitkin "MeiShiJie" street, 'til toisen Liikennevalo. Käänny oikealle "DA ZHA LAN Xijie" ja sen jälkeen 200 metriä, 365 Inn on oikealla puolella.

Etelästä Railway Station:
Taksi maksaa noin 20-25 CNY, mutta metro on erittäin suositeltavaa, jos saavut ennen 21:30. Metrolla linja 4, siirto linja 2 klo Xuanwumen, ja sitten jää pois Qianmen asemalta. Käy läpi exit "C", sitten läpi alikytvll ja mene alas pitkin "MeiShiJie" street, 'til toisen Liikennevalo. Käänny oikealle "DA ZHA LAN Xijie" ja sen jälkeen 200 metriä, 365 Inn on oikealla puolella.


Kun olet varannut huonetta tai sänkyä täällä, saat vahvistuksen kirjeen 365 Inn. Vain kertoa meille, missä te saapuu Pekingiin ja lähetämme sinulle suunnan tiedot (sekä Englanti ja Kiina), joka auttaa sinua jokaisessa vaiheessa löytää 365 majatalon ilman vaikeuksia.