X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen A-1 Pension Ross Prague

Za Hospodou 3, Praha, Tšekki

Kartta ja saapumisohjeet


83%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 80%Turvallisuus
  • 40%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 100%Palvelut

Kääntäjä: Google Tarjoamme kuljetus lentokentältä / juna-tai linja-autoasemalta meidän eläke. Se on mukavampaa ja vähemmän stressaavaa sitten mennä massan liikennettä omalla, tai sitten käyttää melko kalliita taksipalvelu. Jos olet Prahassa, se on ehdottomasti paras tapa, miten löytää meidät.

Julkisen liikenteen lippu Prahassa kustannukset 32CZK (~ 1,25 EUR) ja on voimassa 90 minuuttia, joten se kestää koko matkan meidän eläke.
Tarjoamme kuljetus lentokentältä / juna-tai linja-autoasemalta meidän eläke. Se on mukavampaa ja vähemmän stressaavaa sitten mennä massan liikennettä omalla, tai sitten käyttää melko kalliita taksipalvelu. Jos olet Prahassa, se on ehdottomasti paras tapa, miten löytää meidät.

Julkisen liikenteen lippu Prahassa maksaa 20 korunaa (26 CZK 1. päivästä tammikuuta 2008 ~ 1 EUR) ja on voimassa 75 minuuttia, joten se kestää koko matkan meidän eläke.

Prahassa on 3 metrolinjaa - A, B, C, merkitään vihreä, keltainen ja punainen väri. Keskustasta metrolla asemilta Staroměstská, Můstek tai Muzeumin sijaitsee vihreän "linjan lopettaa asemalle Depo Hostivař ja sitten siirtää bussi numero 163 Drobná bussipysäkille. Sitten kadun yli ja mennä vasemmalla, risteystä löydät merkki Pension Ross nuoli, jossa näkyy miten meidän eläke.

Lentokentältä bussilla numero 119 ja mene metroasema Dejvická (linjalla "), sitten metrolla lopettaa asemalle Depo Hostivař ja siirto bussi numero 163 Drobná bussipysäkille. Sitten kadun yli ja mennä vasemmalla, risteystä löydät merkki Pension Ross nuoli, jossa näkyy miten meidän eläke.