X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Adagio Hostel 1.0 Oktogon

Andrássy street 53, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 83%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 89%Siisteys
  • 83%Palvelut

Kääntäjä: Google Julkisen liikenteen järjestelmä on todella hyvä, jotta voit helposti löytää kaiken lähellä. Lähin metroasema on Oktogon metroasema, ja lähin 24 tunnin raitiovaunupysäkki on Oktogonin raitiovaunupysäkki myös.

Voit löytää hostellin kuuluisalla maailmanperintöluetteloon katu Andrassy katu 53. Rengas koodi on 22.

Tulevat

Keleti Railway Station: Ota punainen viiva metro (M2) kohti Deli pu. ja matkustaa Deak Ferencvsquare (3 pysäkkiä). Sieltä ottaa keltainen viiva metro (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Lentokenttä: (se on noin 40-50 minuuttia)

Ottaa lentokenttäbussi (Repter Bussi nro 200), joka vie sinut Kőbánya Kispest metroasemalle, siirtyä sitten sinisen metro (M3) 10 pysäkkiä Deak Ferenc-aukiolla. Sieltä ottaa keltainen viiva metro (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Nyugatin Railway Station: Ota numero 4 tai 6 raitiovaunulla asti Oktogonin (1 pysäkki). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Deli Railway Station: Ota punainen viiva metro (M2) kohti Orin Vezer neliö ja matkustaa Deak Ferenc-aukiolla (neljäs pysäkkiä). Sieltä ottaa keltainen viiva metro (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Nepliget kansainvälinen linja-autoasema: Ota sinisen linjan metrolla (M3) kohti Ujpest-Központ ja matka till Deak Ferenc-aukiolla (kuudes pysäkki). Sieltä ottaa keltainen viiva metro (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.