X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Adagio Hostel 1.0 Oktogon

Andrássy street 53, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 84%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google Joukkoliikennejärjestelmä on todella hyvä, jotta voit helposti löytää kaiken lähellä. Lähin metroasema on Oktogon metroaseman, ja lähin 24 tunnin raitiovaunupysäkki on Oktogonin raitiovaunupysäkki myös.

Löydät hostelli kuuluisa maailman kulttuuriperinnön katu Andrassy katu 53. Rengas-koodi on 22.

Tulevat

Joukkoliikennejärjestelmä on todella hyvä, joten voit helposti löytää kaiken lähellä. Lähin metroasema on Oktogonin ja lähin raitiovaunupysäkki on Oktogon myös.

Löydät hostelli kuuluisa sana perintö katu Andrassy katu 53. I. 2. Ovikello: 22

Lähtöisin:

Keleti Railway Station: Ota punaisen metrolinjan (M2) kohti Deli pu. ja matkustaa Deak Ferenc

neliö (3 pysäkkiä). Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Lentokenttä: (se on noin 40-50 minuuttia)

Ota Lentokenttäbussi (Repter Bussi nro 200), joka vie sinut Köbánya Kispest metroasemalle, siirtyä sitten sininen metro (M3) 10 pysäkkiä Deak Ferenc-aukiolla. Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Nyugatin Railway Station: Raitiovaunu numero 4 tai 6 raitiovaunulla asti Oktogonin (1 pysäkki). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Deli Railway Station: Ota punaisen metrolinjan (M2) kohti Orin vezér ja matkustaa Deak Ferenc-aukiolla (4 pysäkkiä). Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.

Nepliget kansainvälinen linja-autoasema: Ota sinisen linjan metrolla (M3) kohti Ujpest-Központ ja matka till Deak Ferenc-aukiolla (6. pysäkki). Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Oktogonin (3stops). Meidän portti on toisen portin TGI perjantaisin ravintola.