X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Adagio Hostel 2.0 Basilica

Andrássy Street 2. I. floor 1. Doorbell: 12, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


92%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 94%Turvallisuus
  • 99%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 91%Siisteys
  • 92%Palvelut

Kääntäjä: Google Joukkoliikennejärjestelmä on todella hyvä, joten voit helposti löytää kaiken lähellä. Lähin metroasema on Bajcsy-Zsilinszky edessä kadulla Hostel sisäänkäynti.

Löydät hostelli kuuluisa sana perintö katu Andrassy katu 2. I. 1. Ovikello: 12

Lähtöisin:

Keleti Railway Station:

Ottaa punaisen metrolinjan (M2) kohti Deli pu. ja matkustaa Deak Ferenc-aukiolla (kolmas pysäkki). Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Bajcsy-Zsilinszky (1stop) tai Deak Ferenc-aukiolla Käänny Bajcsy-Zsilinszky TY ja sieltä kävellä kadulla 400 metrin asti Andrássy street 2.
Matka-aika noin 10 minuuttia

Lentoasema:

Ota lentokentälle bussilla (nro 200E), joka vie sinut Köbánya Kispest metroasemalle, siirtyä sitten sininen metro (M3) 10 pysäkkiä Deak Ferenc-aukiolla. Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Bajcsy-Zsilinszky (1stop) tai Deak Ferenc-aukiolla Käänny Bajcsy-Zsilinszky TY ja sieltä kävellä kadulla 400 metrin asti Andrássy street 2.
Matka-aika noin 50 minuuttia

Nyugatin Railway Station:

Ota metrolinja 3 (sininen viiva), suunta Köbánya-Kispest, jää pois Deak Ferec Ter (toinen pysäkki). Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Bajcsy-Zsilinszky (1stop) tai Deak Ferenc-aukiolla Käänny Bajcsy-Zsilinszky TY ja sieltä kävellä kadulla 400 metrin asti Andrássy street 2.
Matka-aika noin 10 minuuttia

Deli Railway Station:

Ottaa punaisen metrolinjan (M2) kohti Orin vezér ja matkustaa Deak Ferenc-aukiolla (4 pysäkkiä). Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Bajcsy-Zsilinszky (1stop) tai Deak Ferenc-aukiolla Käänny Bajcsy-Zsilinszky TY ja sieltä kävellä kadulla 400 metrin asti Andrássy street 2.
Matka-aika noin 12 minuuttia

Nepliget Kansainvälinen linja-autoasema:

Ota sinisen linjan metrolla (M3) kohti Ujpest-Központ ja matka till Deak Ferenc-aukiolla (6. pysäkki). Sieltä ottaa keltaisen metrolinjan (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Bajcsy-Zsilinszky (1stop) tai Deak Ferenc-aukiolla Käänny Bajcsy-Zsilinszky TY ja sieltä kävellä kadulla 400 metrin asti Andrássy street 2.
Matka-aika noin 20 minuuttia

Taksi asettaa sinut takaisin noin 5000 forinttia (15-20 euroa).

Tärkeää: julkisen liikenteen, tarvitset lipun aina, kun päästä bussilla, raitiovaunulla tai metrolla, vaikka muutat linjat. Lippuja myydään kioski / tupakkakauppa kioskit. Yhden ratsastaa maksaa 320 forinttia (noin 1 euro). Vahvista lippusi ennen päästä.

Metro kulkee 04:30-23:20.