X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Adagio Hostel 2.0 Basilica

Andrássy Street 2. I. floor 1. Doorbell: 12, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


81%Arvosana

  • 83%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 75%Henkilöstö
  • 76%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 74%Palvelut

Kääntäjä: Google Julkisen liikenteen järjestelmä on todella hyvä, joten voit helposti löytää kaiken lähellä. Lähin metroasema on Bajcsy-Zsilinszky kadulla edessä Hostel sisäänkäynti.

Voit löytää hostellin kuuluisan sana perintö katu Andrassy katu 2. I. 1. Ovikello: 12

Lähtöisin:

Keleti Railway Station:

Ottaa punaisen metrolinjan (M2) kohti Deli pu. ja matkustaa Deak Ferenc-aukiolla (kolmas pysäkki). Sieltä ottaa keltainen viiva metro (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Bajcsy-Zsilinszky (1stop) tai Deak Ferenc-aukiolla Käänny Bajcsy-Zsilinszky TY ja sieltä kävellä kadulla 400 metrin asti Andrássy street 2.
Matka-aika noin: 10 minuuttia

Lentokenttä:

Ottaa lentokentältä bussilla (nro 200E), joka vie sinut Kőbánya Kispest metroasemalle, siirtyä sitten sinisen metro (M3) 10 pysäkkiä Deak Ferenc-aukiolla. Sieltä ottaa keltainen viiva metro (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Bajcsy-Zsilinszky (1stop) tai Deak Ferenc-aukiolla Käänny Bajcsy-Zsilinszky TY ja sieltä kävellä kadulla 400 metrin asti Andrássy street 2.
Matka-aika noin: 50 minuuttia

Nyugatin Railway Station:

Toteutettava metrolinja 3 (sininen viiva), suunta Kőbánya-Kispest, jää pois Deak Ferec Ter (toinen pysäkki). Sieltä ottaa keltainen viiva metro (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Bajcsy-Zsilinszky (1stop) tai Deak Ferenc-aukiolla Käänny Bajcsy-Zsilinszky TY ja sieltä kävellä kadulla 400 metrin asti Andrássy street 2.
Matka-aika noin: 10 minuuttia

Deli Railway Station:

Ottaa punaisen metrolinjan (M2) kohti Orin Vezer neliö ja matkustaa Deak Ferenc-aukiolla (neljäs pysäkkiä). Sieltä ottaa keltainen viiva metro (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Bajcsy-Zsilinszky (1stop) tai Deak Ferenc-aukiolla Käänny Bajcsy-Zsilinszky TY ja sieltä kävellä kadulla 400 metrin asti Andrássy street 2.
Matka-aika noin 12 minuuttia

Nepliget Kansainvälinen linja-autoasema:

Ottaa sinisen linjan metrolla (M3) kohti Ujpest-Központ ja matka till Deak Ferenc-aukiolla (kuudes pysäkki). Sieltä ottaa keltainen viiva metro (M1) kohti Mexikoi ut ja matkustaa Bajcsy-Zsilinszky (1stop) tai Deak Ferenc-aukiolla Käänny Bajcsy-Zsilinszky TY ja sieltä kävellä kadulla 400 metrin asti Andrássy street 2.
Matka-aika n.: 20 minuuttia

Taksi asettaa sinut takaisin noin 5000 forinttia (15-20 euroa).

Tärkeää: julkisen liikenteen, tarvitset lipun aina, kun päästä bussilla, raitiovaunulla tai metrolla, vaikka muutat linjat. Lippuja myydään kioski / tupakkakauppa kioskeissa. Yksi ride maksaa 320 forinttia (noin 1 euro). Vahvista lipun ennen kuin nouset.

Metro kulkee 04:30-23:20.