X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Albergo Villa Serena

Via Mezzacapo 2/b, Marghera, Venetsia, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


76%Arvosana

  • 72%Rahanarvoinen
  • 83%Turvallisuus
  • 76%Sijainti
  • 85%Henkilöstö
  • 74%Ilmapiiri
  • 75%Siisteys
  • 70%Palvelut

Junalla: Mestre Venezia asema: HotelVilla Serena on 300 metrin päässä. Anna alikulun Rautatieaseman ja jatka poistumisestaan Marghera. Sinut kadulla nimeltä kautta g.Ulloa, kävellä suoraan. Käänny vasemmalle toisen kadun näet, Seuraa tätä katua, voit ylittää kadun nimeltä Via G. Rizzardi, ja edelleen yksi lohko Käänny vasemmalle, kun osut kautta g.Durando. Aivan viime bussipysäkille, ylittää katu, edessä on merkitsemättömiä katu. Seuraa merkitsemättömiä katu, joka kulkee rinnan kaasun station.20 metriä oikealla löydät baari Hotelli Villa Serena.

Lentokentältä: Venice Airport 'Marco Polo':
Bussilla numero 15 ja jää pois ensimmäisellä pysäkillä Marghera Via Durando. Aivan viime bussipysäkille, ylittää katu, edessä on merkitsemättömiä katu. Seuraa merkitsemättömiä katu, joka kulkee rinnan kaasun station.20 metriä oikealla löydät baari Hotelli Villa Serena.

Lentokentältä: Treviso Airport S. Angelo - Ca 'Nova:
Bussilla kunnes Mestre rautatieasemalle noin 30 minuutissa kuin seurata jonka jalat tulee alikulkusillan Rautatieaseman ja jatka poistumisestaan Marghera. Sinut kadulla nimeltä kautta g.Ulloa, kävellä suoraan. Käänny vasemmalle toisen kadun näet, Seuraa tätä katua, voit ylittää kadun nimeltä Via G. Rizzardi, ja edelleen yksi lohko Käänny vasemmalle, kun osut kautta g.Durando. Aivan viime bussipysäkille, ylittää katu, edessä on merkitsemättömiä katu. Seuraa merkitsemättömiä katu, joka kulkee rinnan kaasun station.20 metriä oikealla löydät baari-ja Hotel Villa Serena.

Piazzale Roma Venetsia bussilla numero 6 tai bussi numero 6 / Panorama ja jää pois ensimmäisellä pysäkillä Marghera-kadulla Durando, ylitä katu ja noudata merkitsemättömiä katu 20 metriä oikealla löydät baari-ja hotelli Villa Serena.

Autolla A4 Milano-Venetsia.: Kun moottoritietä toll booth, jatka kehätie pitää oikealla puolella, kunnes Käänny liittymästä Marghera - Mestre. Ensimmäisessä liikenneympyrästä pitää oikealle ja ota toinen poistumisestaan Marghera Centro, toisessa liikenneympyrästä liittymään second ja jatkaa keskustassa. Kun tulet Piazza Municipio mennä staight on liikenneympyrästä käänny vasemmalle ja sen jälkeen oikealle Via Cosenz lopulta löydät Hotelli Villa Serena.

A4 Trieste, Venetsia ja A27 Belluno-Venezia: Kun jätät Toll Booth jatkaa pitkin kehätie kunnes viimeinen poistumisestaan SS Romea / Chioggia / Marghera. Ensimmäisessä liikenneympyrästä liittymään second ja Marghera Centro, toisessa liikenneympyrästä liittymään second ja jatkaa keskustaan. Kun pääset Piazza Municipio mennä staight on liikenneympyrästä käänny vasemmalle ja sen jälkeen oikealle Via Cosenz lopulta löydät Hotelli Villa Serena.