X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Alberguinn Youth Hostel

c/ Melcior de Palau, 70-74 entlo, Barcelona, Catalonia, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


92%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 94%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Barcelonan lentokentältä:
Paras tapa on ottaa "Cercanias" junan R2 kohti Barcelonaa, kolmas pysäkki on Sants-asemalta. Se alkaa 05:42 asti 23:38 puolen tunnin välein. (20-25 minuutin matka).
Tämän matkan voit jo ostaa lipun nimeltään T-10 (kymmenen matkat) on automaatteja, tämä on paras lippu matkasi Barcelonassa, se on voimassa kaikissa julkisen liikenteen.
On myös Aerobus (sininen), joka kulkee lentokentältä Plaça Catalunya ja sitten, Sants-asemalta. Tämä kestää hieman kauemmin, koska se menee keskustaan ​​ja takaisin, ja se on kalliimpaa.
Kerran Sants Station, ulos Station by Plaza Joan Peiró (uloskäynti vieressä McDonald'sin), käänny oikealle ylityksen jälkeen liikennevalot Carrer Comtes de Belloch ja käänny vasemmalle kolmantena kadulla, se on Melcior de Palau, olemme numero 70-74, ensimmäisessä kerroksessa. (Viisi minuuttia, jotta kaksi enemmän, jos kuljettaa iso laukku!) Just nurkassa Galileo Street.

Gironan lentokentältä:
Ota Barcelona Bus lentoaseman ulkopuolella ja pysähdy Barcelonan Estació del Nord.

Nord Station: Sieltä löydät metro L1 Arc de Triumf, ota se ja pysähdy Plaça de Sants. (15 minuuttia)
Ulos asemalta kävellä kohti Plaça de Sants ja ottaa Galileo Street (by Pannu & Company sandwich shop), kävele Galileo kunnes kolmas kadun oikealla sen Melcior de Palau, tässä lohkossa löydät numeron 70-74 . (5 minuuttia), pelkästään nurkassa Galileo Street.

Alkaen França Station:
Useimmat junat saapuvat Barcelonan Sants, mutta koska laajennus toimii joitakin kansainvälisiä junia on yritetty Estación de Franca.
Jos et ole onnekas ja saapuvat sinne, älä hermostu, on uusi junayhteys França asemalta Sants-asemaa, on palvelu, joka kattaa linja Barcelona-Airport (R2) stoping Santsissa Station. Se kulkee 5:00 to l 23:50 puolen tunnin välein.
(13 minuuttia)
Voit myös ottaa metron Barcelonetan L4 ja muutos Verdaguerin varten L5, joka vie sinut suoraan Sants-asemalta. (30 minuutin ajomatkan)

Sants-asemalta:
Ulos Station by Plaza Joan Peiró (by taksit), käänny oikealle ylityksen jälkeen liikennevalot Carrer Comtes de Belloch ja käänny vasemmalle kolmantena kadulla, it `n Melcior de Palau, olemme numero 70 - 74. (Viisi minuuttia, jotta kaksi enemmän, jos kuljettaa iso laukku!) Just nurkassa Galileo Street.

Bussilla:
Kansainvälinen bussit saapuvat Sants-asemaa ja useimmat kansalliset tapahtumat pysähdy Santsin ja Nord-asemaa, tietää miten päästä hostellissa sekä asemilla, katso yllä!

Jos olet jo kaupungin, on toinen metroasema nimeltään Plaça del Centre L3, joka on vain 3 minuutin kävelymatkan päässä hostellista.