X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Alfama Patio Hostel

Escolas Gerais, 3, Patio dos Quintalinhos 1, Lissabon, Portugali

Kartta ja saapumisohjeet


92%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 94%Ilmapiiri
  • 91%Siisteys
  • 92%Palvelut

Kääntäjä: Google Santa Apolonia (juna / metroasema):
Suurin 15 minuutin kävelymatkan hostellissa. Poistua asemalta ja mennä ylös C. do Forte (oikealla Museu Militar) ja käänny vasemmalle R.Remedios (40 m). Siirry suoraan ja käänny oikealle R.Vigario (150 m). Pidä suoraan kunnes R.Escolas Geraisin (100 m). Jälkeen 30m on V risteys, ota vasen, 50m eteenpäin tien raitiovaunu kappaleita, käänny oikealle ja olemme Nr.3 (20m).

Lentokentältä Subway:
Hanki Red Line - suunta "S.Sebastião" - mennä, kunnes päätepysäkki. In 'S. Sebastiao "muutos Blue Line - suuntaan" Santa Apolonia "- mennä, kunnes päätepysäkki. STA Apolonia asemalle ja seuraa ohjeita kuin edellä.

Lentokentältä Juna / Metro:
Hanki Red Line - suuntaan "S. Sebastiao "- 3 pysähtyy, kunnes" Oriente ". In "Oriente" mennä junalla alueelle ja junaan "Santa Apolonia" suuntaan (7 minuuttia!) - Tarkistaa verkossa www.cp.pt junan schedulle. STA Apolonia asemalle ja seuraa ohjeita kuin edellä.

Saapuvat Lissabon junalla:
Junalla tai metrolla Sta Apalonia asemalle. Poistua asemalta ja mennä ylös C. do Forte (oikealla Museu Militar) ja käänny vasemmalle R.Remedios (40 m). Siirry suoraan ja käänny oikealle R.Vigario (150 m). Pidä suoraan kunnes R.Escolas Geraisin (100 m). Jälkeen 30m on V risteys, ota vasen, 50m eteenpäin tien raitiovaunu kappaleita, käänny oikealle ja olemme Nr.3 (20m).

Saavumme Lissaboniin bussilla:
Gare Oriente Terminal, junalla kohti Sta Apolonia ja seuraa ohjeita kuin edellä.
Alkaen Sete Rios Terminal mennä metrolla kohti Sta Apolonia asemalle ja seuraa ohjeita kuin edellä.

Taksilla:
Mene Escolas Geraisin 3 (ei Rua das Escolas Geraisin yleinen virhe), lähellä Voz do Operário. Päässä lentokentältä taksilla ei pitäisi maksaa enemmän kuin 20 pussit. (Jos olet yli täyteen, kysy recipt ja anna vastaanotto tietää siitä).

Autolla:
Mennä kohti kaupungin keskustaa ja seuraa ohjeita Castelo de Sao Jorge. Pysäköidä maksutta lähellä S.Vicente Fora Church (paitsi tiistaisin ja lauantaisin) tai maksamalla Portas do Sol pysäköinti. Kävele kolmen minuutin jälkeen raitiovaunu kiskot, kunnes löydät Escolas Geraisin 3.