X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Alfama Patio Hostel

Escolas Gerais, 3, Patio dos Quintalinhos 1, Lissabon, Portugali

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 90%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 91%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Santa Apolonia (juna / metroasema):
Suurin 15 minuutin kävelymatkan hostellissa. Poistu asemalta ja nouskaa C. do Forte (oikealla Museu Militar) ja käänny vasemmalle R.Remedios (40 m). Siirry suoraan ja käänny oikealle R.Vigario (150 m). Pidä suoraan kunnes R.Escolas Geraisin (100 m). Jälkeen 30m on V risteys, ota vasemmalle, 50m eteenpäin tien raitiovaunu raitoja, käänny oikealle ja olemme nr.3 (20m).

Lentokentältä metrolla:
Get Red Line - suunta "S.Sebastiao" - go asti päätepysäkki. In "S. Sebastiao "muutos Blue Line - suunta" Santa Apolonia "- go asti päätepysäkki. Vuodesta Sta Apolonia asemalle ja seuraa ohjeita kuin edellä.

Lentokentältä Junalla / Metro:
Get Red Line - suunta "S. Sebastiao "- 3 pysähtyy, kunnes" Oriente ". In "Oriente" mennä junalla alueelle ja junaan "Santa Apolonia" suuntaan (7 minuuttia!) - Tarkistaa verkossa www.cp.pt junan schedulle. Vuodesta Sta Apolonia asemalle ja seuraa ohjeita kuin edellä.

Saavumme Lissabon junalla:
Junalla tai metrolla Sta Apalonia asemalle. Poistu asemalta ja nouskaa C. do Forte (oikealla Museu Militar) ja käänny vasemmalle R.Remedios (40 m). Siirry suoraan ja käänny oikealle R.Vigario (150 m). Pidä suoraan kunnes R.Escolas Geraisin (100 m). Jälkeen 30m on V risteys, ota vasemmalle, 50m eteenpäin tien raitiovaunu raitoja, käänny oikealle ja olemme nr.3 (20m).

Saavumme Lissaboniin bussilla:
Gare Oriente Terminal, junalla kohti Sta Apolonia ja seuraa ohjeita kuin edellä.
Vuodesta Sete Rios Terminal mennä metrolla kohti Sta Apolonia asemalle ja seuraa ohjeita kuin edellä.

Taksilla:
Mene Escolas Geraisin 3 (ei Rua das Escolas Geraisin, yleinen virhe), lähellä Voz do Operario. Lentokentältä taksin ei pitäisi maksaa enemmän kuin 20 pussit. (Jos olet yli veloitetaan, kysy recipt ja anna vastaanoton tietää siitä).

Autolla:
Mene kohti kaupungin keskustaa ja seuraa ohjeita Castelo de Sao Jorge. Park ilmaiseksi lähellä S.Vicente Fora Church (paitsi tiistaisin ja lauantaisin) tai maksamalla Portas do Sol pysäköinti. Kävele kolmen minuutin jälkeen raitiovaunukiskoihin, kunnes löydät Escolas Gerais 3.