X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Anakin Stargate Hotel

Via Palestro 88., 00185, Rooma, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


68%Arvosana

  • 57%Rahanarvoinen
  • 80%Turvallisuus
  • 83%Sijainti
  • 70%Henkilöstö
  • 60%Ilmapiiri
  • 67%Siisteys
  • 57%Palvelut

Kääntäjä: Google Saapua Stargate Hotellit vastaanotto, Via Palestro 88,
Anakin check-in:
Getting hotelliin: 1) Termini rautatieasemalta: kun saavut junalla, tulet länteen suuntaan; junan selkääsi sinun pitäisi kävellä oikealla (suuntaan laskeva alustan numeroa), ja käänny ensimmäisestä avaamisesta kadulle. Tämä on pohjoiseen exit. Varmista, että olet Via Marsala (Marsala katu); Sieltä vain kävellä neljä korttelin katua ylöspäin suoraan edessäsi, Via Marghera. Kun osut Via Palestro, käänny oikealle, kunnes numero 88. Meidän merkkejä roikkuu ulkopuolella.
2) Ciampino Airport: Terravision bussi saapuu Via Marsala, rinnakkain Termini-asemalle; yhteen suuntaan, Theres ihania vanhoja raunioita ja aseman parkkipaikalta; toisessa, valtava kermainen-valkoinen rakennus, Termini. Haluat kävellä kohti että iso rakennus. Käänny Via Marghera, kun se tulee ylös vasenta (kaikki yhdistävät kadut pitäisi löytyä vasemmalla puolella). Loppu on kuten yllä.
3) Fiumicinon lentokentälle: Leonardo Express lähtee joka 30 minuutin päässä lentokentältä, ja saapuu Termini Station Binario (Platform) 21 tai 22, työntää takaisin ylös nurkassa; kävellä takaisin asemalle. Kun sinne missä muut junat ovat pysähdyksissä, käänny oikealle (platform numerot astuisi siihen suuntaan). Ottaa ison aukon perällä aseman. Sinun pitäisi löytää itsesi Via Marsala. Loppu on kuten yllä.
4) Jos saavut muita asemalle, lentokentälle tai muulla liikenteen, sinun on ensin päästä Terminin asemalle. Mennä sisälle asemalle ja kävellä suuntaan laskeva alustan numeroita pohjoiseen exit ottaa edellä suuntiin. Kartat ovat saatavilla kaikkialla, myös sisällä asemalla matkailutoimistosta ja internetissä.