X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Apartment Babin Kuk (Old Women's Hip)

Biokovska 14, Dubrovnik, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


100%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 100%Palvelut

Kääntäjä: Google 1. Suunnasta Zagreb, Rijeka, Sarajevo, Mostar, Split: ylityksen jälkeen Dubrovnik sillan laskeutuvat kaupunkiin ja seuratkaa Lapad ja / tai Babin Kuk hotellit. Viidennessä liikennevalo, jossa lahti päättyy, käänny oikealle ja aja liikennevalo Lapad, jonka jälkeen käännytään oikealle. Mene suoraan kunnes tulet Mostarska katu josta käännytään vasemmalle ja kytke ensimmäinen katu vasemmalle. Huoneisto sijaitsee aivan lopussa Biokovska kadulla.

2. Suunnasta Dubrovnikin lentokentän tai Montenegro:
käänny ensimmäisestä päätieltä Dubrovnik ja seuratkaa Lapad ja / tai Babin Kuk hotellit. Klo ensimmäisissä liikennevaloissa, käänny oikealle, toisessa käänny vasemmalle ja aja suoraan kunnes tulet Mostarska katu josta käännytään vasemmalle ja kytke ensimmäinen katu vasemmalle. Huoneisto sijaitsee aivan lopussa Biokovska kadulla.

Paikallisliikenteen - Ota bussikuljetus Dubrovnik lentokentältä Dubrovnik Centerin (Pile Gate), kasa bussilla numero 6. Jos olet lähtöisin pääterminaalista otat bussilla numero 7. Saat hoitaa Mostarska kadun josta käännytään vasemmalle, ja sitten ensimmäinen katu vasemmalle. Huoneisto sijaitsee aivan lopussa Biokovska kadulla.
Bussikuljetus maksaa 35 Kuna per henkilö ja paikallisten bussilippu maksaa 10 kuna jos ostaa kioskista tai 12 kuna jos ostat linja.