X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Apple Hostel Italy

Italyanskaya 12, Pietari, Venäjä

Kartta ja saapumisohjeet


96%Arvosana

  • 96%Rahanarvoinen
  • 95%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 95%Ilmapiiri
  • 96%Siisteys
  • 95%Palvelut

Kääntäjä: Google Apple Hostel Italia sijaitsee osoitteessa:
Italyanskaya 12, St Petersburg, Russia
Alkaen Pulkovo 2 (International Terminal):
Kaksi hyvää joukkoliikenne ovat: kaupungin bussi nro 13 (19 ruplaa) ja mini-bussi nro K3 (27 ruplaa). Kun poistut lentokentältä, kävellä vasemmalle ja näet pakettiautoilla jonossa hillitä lähemmäksi rakennus, ja kadun on, jos bussi pysähtyy. Joko vie metroasemalle Moskovan.
Klo Moskovskaya, ostaa metro merkki (22 ruplaa) ja mennä Blue Line Gostini Dvor metroasema. Kun syntyä Gostivy Dvor metro, Sadovaya katu on oikealla. Sieltä kävellä pohjoiseen Sadovaja kunnes ensimmäisen cross katu, joka on Italyanskaya.
Kadunkulmassa on ravintola nimeltään Baku. Meidän rakennus on kadun toisella puolella koillisosassa Italyanskaya ja Sadovayan. Käänny oikealle Italyanskaya ja kävele noin 30 metriä, kunnes tulet mustaa rautaa portti. Päällä pienempi numeronäppäimistön paina # 1945 ja työnnä portti auki. Seuraa polkua ja merkkejä oikeus päästä etuovesta ja keksiä kolme lennot etuoven Apple Hostel.
Moskovskiy Railway Station: voit joko mennä metrolla asti Gostiniy Dvor asemalle, tai saat täältä kiinni kaikki julkiset kulkuvälineet: bus, vaunu (2 pysäkkiä) asti Gostiniy Dvor ja sitten kävellä Italyanskaya kadulla, 12.
Sea Port: Sinun pitäisi ottaa bussi numero 7 ja saavuttaa metroasema "Primorskaya" ja mennä kahden metroaseman kunnes tulet "Gostiniy DVOR" metroasema ja sitten kävellä Italyanskaya kadulla, 12.