X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Apple Hostel Italy

Sadovaya 8, Pietari, Venäjä

Kartta ja saapumisohjeet


95%Arvosana

  • 97%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 98%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 95%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Apple Hostel Italia sijaitsee osoitteessa:
Italyanskaya 12, Pietari, Venäjä
Pulkovon 2 (International Terminal):
Kaksi hyvää joukkoliikenne ovat: kaupungin bussi nro 13 (19 ruplaa) ja mini-bussi nro K3 (27 ruplaa). Kun poistut lentokentältä, kävellä vasemmalle ja näet pakettiautoilla jonossa hillitä lähemmäksi rakennuksen ja kadun on, jos bussipysäkkejä. Joko vie metroasemalle Moskovskaya.
Klo Moskovskaya, ostaa metro token (22 ruplaa) ja mennä Blue Line Gostiny Dvor metroasema. Kun syntyä Gostivy Dvor metro, Sadovaya katu on oikealla. Täältä kävellä pohjoiseen Sadovaja kunnes tulet ensimmäisen poikkikadulle, joka on Italyanskaya.
Kulmassa on ravintola nimeltään Baku. Meidän rakennus on kadun toisella puolella koillisosassa Italyanskaya ja Sadovayan. Käänny oikealle Italyanskaya ja kävele noin 30 metriä kunnes tulet mustaa rautaa portti. Päällä pienempi numeronäppäimistön paina # 1945 ja työnnä portti auki. Seuraa polkua ja merkkejä oikeus päästä etuovesta ja keksiä kolme lentoa etuovi Apple Hostel.
Moskovskiy Railway Station: voit joko mennä metrolla asti Gostiniy Dvor asemalle, tai saat täältä nappaamalla tahansa Joukkoliikenne: bussi, vaunu (2 pysäkkiä) asti Gostiniy Dvor ja sitten kävellä Italyanskaya street, 12.
Sea Port: Sinun tulee ottaa bussi numero 7 ja saavuttaa metroasema "Primorskaya" ja mennä kaksi metropysäkin, kunnes tulet "Gostiniy DVOR" metroasema ja sitten kävellä Italyanskaya street, 12.