X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Apple

Calle Ample 24, 1- 4�, Barcelona, Catalonia, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


79%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 80%Turvallisuus
  • 87%Sijainti
  • 87%Henkilöstö
  • 67%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 67%Palvelut

Kääntäjä: Google Saapuvat Barcelona lentokentältä:

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa saapua, junalla tai bussilla. Helppo on bussilla, mutta vähän, mutta kallis, että juna.

Jos mieluummin bussi (15 minuutin välein lähtee lentokentältä): täytyy ottaa Aerobus (Se sininen linja) ja jää pois Plaza Catalunya. Sinun täytyy ottaa metro, linja 3 (vihreä), zona universitaria suuntaan ja jää pois "Drassanes" Station. Vain rajoista poistua asemalta, on Carrer de Josep Anselm Clave Street. Sinun täytyy seurata tämän kadun, koska se muuttaa nimensä Carrer Ample. Vietämme että kadulta seuraa sitä kunnes numero 24 PRIMER 4a. (Ensimmäinen kerros)

Tai junalla (30 minuutin välein lähtee lentokentältä): Ota juna ja jää pois Barcelonan Sants-asemalta, niin sinun täytyy ottaa metro, linja 3 (vihreä), Canyelles suuntaan ja jää pois "Drassanes" Station. Vain rajoista poistua asemalta, on Carrer de Josep Anselm Clave Street. Sinun täytyy seurata tämän kadun, koska se muuttaa nimensä Carrer Ample. Vietämme että kadulta seuraa sitä kunnes numero 24 PRIMER 4 (ensimmäinen kerros)


Saapuvat Girona Airport:

Bussilla Barcelonaan asti Estacio Nord. Edessä on Metro Station. Sinulla on totake Line 1 (punainen), Hospital de Bellvitge, kunnes Plaza Catalunya. Vaihda Line 3 (vihreä) zona universitaria suuntaan ja jää pois in "Drassanes" Station. Vain rajoista poistua asemalta, on Carrer de Josep Anselm Clave Street. Sinun täytyy seurata tämän kadun, koska se muuttaa nimensä Carrer Ample. Vietämme että kadulta seuraa sitä kunnes numero 24 PRIMER 4 (ensimmäinen kerros)