X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Apple

Calle Ample 24, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


20%Arvosana

  • 20%Rahanarvoinen
  • 20%Turvallisuus
  • 20%Sijainti
  • 20%Henkilöstö
  • 20%Ilmapiiri
  • 20%Siisteys
  • 20%Palvelut

Kääntäjä: Google Saapuvat Barcelonan lentokentälle:

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa saapua, junalla tai bussilla. Helppo on bussilla, mutta vähän, mutta kallis, että juna.

Jos mieluummin bussilla (15 minuutin välein lähtee lentokentältä): on otettava Aerobus (Se sininen bussi) ja saada pois Plaza Catalunya. Sinun täytyy ottaa Metro Line 3 (vihreä), zona Universitaria suuntaan ja jää pois "Drassanes" Station. Vain rajoista ulostulon asema on Carrer de Josep Anselm Clave Street. Sinun täytyy seurata tämän kadun, koska se muuttaa nimensä Carrer Ample. Vietämme että kadulla, seuraa sitä kunnes numero 24 PRIMER 4a. (Ensimmäinen kerros)

Tai junalla (30 minuutin välein lähtee lentokentältä): Ota juna ja jää pois Barcelonan Sants-asemalta, niin sinun täytyy ottaa metro, linja 3 (vihreä), Canyelles suuntaan ja jää pois "Drassanes" Station. Vain rajoista ulostulon asema on Carrer de Josep Anselm Clave Street. Sinun täytyy seurata tämän kadun, koska se muuttaa nimensä Carrer Ample. Vietämme että kadulla, seuraa sitä kunnes numero 24 PRIMER 4a (ensimmäinen kerros)


Saapuvat Gironan lentokentältä:

Bussilla Barcelonaan asti Estacio Nord. Edessä on metroasema. Sinulla on totake Line 1 (punainen), Hospital de Bellvitge suuntaan kunnes Plaza Catalunya. Vaihda Line 3 (vihreä) Zona Universitaria suuntaan ja jää pois vuonna "Drassanes" Station. Vain rajoista ulostulon asema on Carrer de Josep Anselm Clave Street. Sinun täytyy seurata tämän kadun, koska se muuttaa nimensä Carrer Ample. Vietämme että kadulla, seuraa sitä kunnes numero 24 PRIMER 4a (ensimmäinen kerros)