X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Art Hole Hostel

Soukenicka 34, Prague 1, Praha, Tšekki

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 92%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Olemme hyvin lähellä Tasavallan aukio (Namesti Republiky) reunalla Prahan vanhankaupungin.

Ohjeet lentokentältä:
Edessä lentoaseman terminaalin rakentaminen kestää bussilla 119 (ostaa 32, - lippu ennen kuin saat bussissa) .Stay bussissa päätepysäkki, Dejvicka. Sitten ylittämään raitiovaunupysäkki keskellä tietä ja päästä raitiovaunulla 26 menossa samaan suuntaan kuin bussi oli. Jää pois Dlouha Trida pysäkki (se on ensimmäinen pysäkki joen toisella puolen). Jatka herääminen päässä joen varrella Revoluční Street. Meidän kadulla, Soukenicka, on 100 metriä alas kääntämisen toiseen vasemmalla. Meidän hostelli on 200 metrin alas Soukenicka oikealla.
Jos lentosi laskeutuu yöllä, voit ottaa Night Airport Bus 510 ja sitten Night Tram 51. Ne kulkevat läpi yön 30 minuutin välein, ja päässä lentokentältä. Kustannus on 32 korunaa. Tämä on sama reitti kuin päivän suunnitelma, mutta bussista klo Divokan Sarka lopettaa sijaan, ja kulkee tie odottaa raitiovaunu.
Vaihtoehtoisesti meidän Airport Taxi palvelu voi kerätä sinua ja jopa kolmen kaverin kanssa vain 400 korunaa (16 euroa). Me järjestämme sen ja maksat kuljettajalle.

Ajo päärautatieasemalta (Hlavni Nadrazissa "hl.n '):
Ota pääuloskäynnin ulos puistoon ja kävellä suoraan eteenpäin tie edessä. Kävellä lähti muutaman metrin, kunnes näet Jeruzalemská kadulla, joka johtaa pois asemalta. Kävellä koko matkan loppuun, että kadun kunnes liityt Jindřišská Street, sitten seuraa raitiovaunu kappaleita oikealle. Kun raidat jakavat jälkeen 100m, seuraa raitiovaunu radan vasemmalle, ja seurata tätä raitiovaunu radalla koko matkan Dlazdena Street ja sen jälkeen, kunnes raidat jakaa uudelleen. Kun he tekevät, seuraa kumpikaan vaan kävellä suoraan eteenpäin alas Zlatnicka Street loppuun. Jatka samaan suuntaan ja kävele suoraan torin poikki tulet. Nyt olet meidän kadulla, Soukenicka, ja meidän hostelli on 100 metrin alas vasemmalle kadun.
Vaihtoehtoisesti raitiovaunulla 5 tai 26 nimikkeen jäljellä kolme pysähtyy ja jää pois Dlouha Trida. Meidän kadulla, Soukenicka, on aivan edessä oikealla ja olemme 200meters alas oikealle puolelle.

Main Bus Station (/ liuosseosten Florenc):
Kävellä pois päin Krizikovan Street, kävellä vasemmalle, mene tien alla sillan, käänny oikealle. Kävele alas ja suoraan yli risteykseen ja jatka Tesnov Street. Käänny vasemmalle kun tulet iso hylätty vihreä rakennus. Kävellä suoraan pitkin Petrska Street kunnes tulet Petrska aukio (Namesti) kanssa Alforno Pizzeria oikealla kuin kirjoitat neliö. Kävele vinosti neliön ja sinulla on meidän kadulla, Soukenicka. Art Hole Hostel on 100 metrin alempana, vasemmalla.