X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21000000 varaukset

Kulkuohjeet kohteeseen Art Space Hostel

Kolpachny side street 8, building 3, Moskova, Venäjä

Kartta ja saapumisohjeet


66%Arvosana

  • 68%Rahanarvoinen
  • 68%Turvallisuus
  • 77%Sijainti
  • 68%Henkilöstö
  • 57%Ilmapiiri
  • 65%Siisteys
  • 60%Palvelut

Kääntäjä: Google Sheremetjevon lentokentältä:
Suosittelemme ottamaan Aeroexpress junalla lentokentältä Belorusskiy rautatieasemalle. Kirjoita "Belorusskaya" metroasema (vihreä linja) ja junalla "Teatralnaya" asemalle. Vaihda "Okhotny Ryad" (punainen viiva) asemalle ja junalla "Chistye Prudy". Sitten seuraa ohjeita alla.

Domodedovo airport:
Suosittelemme ottamaan Aeroexpress junalla lentokentältä Paveletsky rautatieasemalle. Kirjoita "Paveletskaja" metroasema (vihreä linja) ja junalla "Teatralnaya" asemalle. Vaihda "Okhotny Ryad" (punainen viiva) asemalle ja junalla "Chistye Prudy". Sitten seuraa ohjeita alla.

Alkaen Vnukovo lentokenttä:
Suosittelemme ottamaan Aeroexpress junalla lentokentältä Kievsky rautatieasemalle. Kirjoita "Kievskaja" metroasema (tumma sininen viiva) ja junalla "Arbatskayan" asemalle. Vaihda "Biblioteka Imeni Lenina" (punainen viiva) asemalle ja junalla "Chistye Prudy". Sitten seuraa ohjeita alla.

Alkaen Leningradsky, Jaroslavskin tai Kazansky rautatieasemilla:
Syötä "Komsomolskaja" (punainen viiva) metroasemalle ja junalla "Chistye Prudy". Sitten seuraa ohjeita alla.

Alkaen "Chistye Prudy" (punainen viiva) metroasema:
Käänny vasemmalle, kun nouset ylös liukuportaita ja kävellä 700m alas Chistoprudny Boulevard. Risteyksessä käännytään oikealle Pokrovka Street ja kävellä 100m. Käänny vasemmalle Kolpacnny sivukadulle ja kävellä 250m kunnes paloaseman oikealla. Anna mustaa rautaa portin vasemmalla puolella paloasema. Kaksikerroksinen harmaa pihapiirissä on meidän hostellissa.

Alkaen "Turgenevskaya" (oranssi viiva) / 'Sretenskiy Bulvarin "(vaaleanvihreä viiva) metroasemat:
Vaihda "Chistye Prudy" aseman noudata sitten edellä.

Alkaen "Kitai-Gorod" (oranssi tai violetti viiva) metroasemat:
Valitse exit portaat, eikä liukuportaat (sillä ei ole väliä kumpi alustojen tulet). Kun olet ottanut uloskäynti maanalainen käytävä käänny oikealle ja seuraa sen loppuun. Kävele 750m alas Maroseyka Street (se tulee pian Pokrovka Street). Käänny oikealle Kolpacnny sivukadulla (neljäs puoli-kadun oikealla matkalla) ja kävele 250m kunnes paloaseman oikealla. Anna mustaa rautaa portin vasemmalla puolella paloasema. Kaksikerroksinen harmaa pihapiirissä on meidän hostellissa.