X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Asakusa Ryokan Toukaisou

2-16-12 Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokio, Japani

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 94%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Naritan lentokentältä:
Ottaa Keisei Skyliner * junalla UENO asemalle (päätepysäkki) ja siirretään Tokion metron Ginza metrolinjaa (noin kolmen minuutin kävelymatka) ja ratsastaa että Tawaramachi asemalle.

Keisei Express (eikä Skyliner) pääsee myös UENO ja on hieman halvempi, mutta hieman hitaammin.

Alkaen Hanedan lentokenttä:
Ottaa monorail Hamamatsucho asemalle ja siirtää JR linja ja ratsastaa että Ueno-aseman. Siirto Tokion metron Ginza metroon ja mene Tawaramachi asemalle.

Alkaen Tawaramachi asemalla Tokion metron Ginza metrolinjaa-(n. 5 min.): Take Exit nro 3 ulos metroasemalta ja jatka kävelyä suoraan viisi korttelia. Kulmassa viides lohko on 24-tunnin sushi kauppa nimeltään "Sushi-ICHIBAN" ja toinen ravintola nimeltään "Gyu-Kaku" yläpuolella (näet "Seray Kebab" on vastakkaiseen kulmaan ja "Denny" ja "ROX-rakennuksen kadun toisella puolella). Käänny vasemmalle tässä kulmassa (alas pienen kadun välissä sushi-ravintola ja kebab shop) ja sitten tehdä oikean päälle toisen lohkon (näet pieni alttari ensimmäinen lohko). Löydät meidät vasemmalla puolella katua sinivalkoinen kyltti rakennus ja vieressä parkkipaikalla.

Alkaen ASAKUSA asemalla Tokion metron Ginza metrolinjan & Toei Asakusa linja-(13-min. Kävelymatka): Take Exit No 4a ulos metroasemalta ja kävellä suoraan pääkatu (näet poliisin laatikko ja iso lyhty of Kaminarimon Gate kadun). Kävele vasemmalle alas tämän pääkadun kunnes tulet T-risteykseen (näet Family Mart lähikauppa kadun edessäsi). Ylittämään Family Mart puolella katua ja kävele oikealle, kunnes näet 24 tunnin sushi liikkeen nimeltä "Sushi-ICHIBAN" ja toinen ravintola nimeltään "Gyu-Kaku" yläpuolella (näet "Seray Kebab" on vastakkaiseen kulmaan ja "Denny" ja "ROX-rakennuksen kadun toisella puolella). Käänny vasemmalle tässä kulmassa (alas pienen kadun välissä sushi-ravintola ja kebab shop) ja sitten tehdä oikean päälle toisen lohkon (näet pieni alttari ensimmäinen lohko). Löydät meidät vasemmalla puolella katua sinivalkoinen kyltti rakennus ja vieressä parkkipaikalla.