X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Astor Hyde Park

191 Queensgate, South Kensington, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Astor Hyde Park Hostel
191 Queens Gate
SW7 5EU

Gloucester Road Station:
Käänny vasemmalle ulos asemalta. Käänny oikealle liikennevalot päälle Cromwell Road. Jatka kunnes saat seuraavan liikennevalot ja käänny vasemmalle ylös Queens Gate. Hostelli on oikealla puolella noin 200 metrin päässä kadun päässä.

Heathrow'n lentokenttä:
Ottaa Piccadilly Line Lontooseen ja jää pois Gloucester Road-asemalta. Sitten yksinkertaisesti noudata ohjeita yllä päästä meidän hostellissa.

Gatwickin lentokentälle:
Ottaa Gatwick Express (tai vastaava junat) Lontoon Victoria-asemalta. Sieltä voitte Circle tai District-länteen kunnes tulet South Kensingtonin asemalta ja sitten yksinkertaisesti noudata ohjeita yllä päästä Astor Hyde Park.

Stanstedin lentokentältä:
Ottaa Stansted Express Liverpool Street. Heidän toteutettava Circle line Gloucester Road asemalle. Sitten vilkaista ohjeemme edellä saada sinut meidän hostellissa.

Voisit myös bussilla Stansted (kun kaikki junat ovat menneet), joka vie sinut Victorian asemalta. Sieltä ylittää tie maanalaiseen ja ottaa Circle line Gloucester Road asemalle.

Jos olet kuitenkin ottanut bussilla Stanstedin, koska ei ole enää maanalainen palvelua, ota N52 yöbussilla päässä Victorian asemalta ja vain kertoa bussikuski aiot Queens Gate helvettiin tiedät milloin pääset sinne. Theyre erittäin mukava kuin että! Pysäkki on Royal Albert Hall ja on aivan nurkan takana päässä hostellista.