X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Astor Hyde Park

191 Queensgate, South Kensington, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Astor Hyde Park Hostel
191 Queens Gate
SW7 5EU

Gloucester Road Station:
Käänny vasemmalle ulos asemalta. Käänny oikealle liikennevalot päälle Cromwell Road. Jatka kunnes saat seuraavan liikennevalot ja käänny vasemmalle ylös Queens Gate. Hostelli on oikealla puolella noin 200 metrin päässä kadun päässä. (Huomaa, Piccadilly line on suljettu Gloucester tie asti joulukuun puolivälissä, ympyrä ja piirin linjat toimivat normaalisti).

Vuodesta South Kensington Station:
Ota oikeanpuoleinen poistua ulos asemalta. Käänny oikealle Cromwell Place. Lopussa tien käänny vasemmalle Cromwell Road. Liikennevalot käänny oikealle Queens Gate, hostelli on oikealla puolella noin 200 metrin päässä kadun päässä.

Heathrow'n lentokenttä:
Ota Piccadilly Line Lontooseen ja jää pois Gloucester Road Station. Sitten vain yllä annettujen ohjeiden päästä meidän hostellissa.

Gatwickin lentokentälle:
Ota Gatwick Express (tai vastaava junat) Lontoon Victoria-asemalta. Sieltä toteutettava Circle tai piirin linjat, länteen kunnes saat South Kensington asemalle ja sitten yksinkertaisesti noudata ohjeita yllä päästä Astor Hyde Park.

Stanstedin lentokenttä:
Ota Stansted Express Liverpool Street. Heidän ottaa Circle line Gloucester Road Station. Lue vilkaista ohjeemme ennen saada sinut meidän hostellissa.

Voisit myös bussilla Stansted (kun kaikki junat ovat menneet), joka vie sinut Victorian linja-autoasema. Sieltä ylittää tien maan alle ja ottaa Circle line Gloucester Road Station.

Jos olet kuitenkin ottanut bussilla Stanstedin, koska ei ole enää maanalainen palvelua, ota N52 yö bussilla Victorian asemalta ja vain kertoa bussikuski aiot Queens Gate helvettiin sinulle, kun pääset sinne. Theyre erittäin mukava kuin että! Pysäkki on Royal Albert Hall ja on aivan nurkan takana päässä hostellista.