X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Astor Queensway

45 Queensborough Terrace, Bayswater, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 86%Ilmapiiri
  • 84%Siisteys
  • 81%Palvelut

Kääntäjä: Google Heathrow'n lentokentälle metrolla (Tube / Metro):
Ottaa Piccadilly Line (tummansininen) Earls Courtin asemalta ja sitten vaihtaa pohjoiseen District Line (tummanvihreä) kautta Edgware Road Bayswater Station. Päässä Bayswaterin asemalta, käänny oikealle ja kävele päälle Queensway, käänny vasemmalle ja toisen vasemmalla jälkeen Queenswayssa Queensborough Terrace.

Heathrow'n lentokentältä A2 Airbus:
Toteutettava A2 Airbus Heathrow'n ja jää pois Queensway Bayswater. Kävele itään Bayswater Road, Queensborough Terrace on toinen katu vasemmalla jälkeen Queensway.

Gatwickin lentokentälle:
Ottaa Gatwick Express-junalla Victorian asemalle. Vaihda metro länteen Circle Line (keltainen) Bayswater Station. Bayswater Station käänny oikealle ja kävele päälle Queensway, käänny vasemmalle ja toinen vasemmalta jälkeen Queenswayssa Queensborough Terrace.

Päässä Waterloon asemalta:
Ottaa länteen Jubilee Line (hopea) ja Bond Streetin ja muuttaa länteen Central Line (punainen) ja edelleen Queenswayn asemalta. Queenswayn kävellä itään Bayswater Road ja toinen katu vasemmalla on Queensborough Terrace.

Victorian asemalle:
Ottaa länteen Circle Line (keltainen) Bayswater Station. Asemalta käänny oikealle sekä kävellä huipulle Queenswayn, käänny vasemmalle ja toinen vasemmalta jälkeen Queenswayssa Queensborough Terrace.