X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Astor Victoria

71 Belgrave Road, Victoria, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


84%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 87%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Lähin metroasema on Pimlico. Olivat hyvin lyhyen kävelymatkan päässä siellä. Oli muutaman minuutin kävelymatkan päässä Victorian rautatie-ja linja-autoasemilta.

Jos olet saapuu Victorian asemalta junalla tai linja on helpompi vain kävellä hostellissa sieltä, mutta jos olet tulossa muualta Lontoon metrolla / Tube ehdottomasti saada pois Pimlico Station.

Päässä Pimlico Station:
Kuten jätät aseman Käänny jossa sanotaan "ulospääsyä Rampayne Street". Kävele kohti kirkon edessä ja käänny oikealle St Georges Sq. Tämä tulee sitten Warwick Way ja hostelli on # 71, kahden korttelin alas oikealle puolelle.

Victoria Tube ja rautatieasemalta:
Victorian asemalta käänny vasemmalle Buckingham Palace Rd ja käänny vasemmalle, kun tulet Eccleston Bridge Road. Eccleston Bridge Road lopulta tulee Warwick Way jälkeen Eccleston Sq ja sitten Warwick Sq, hostelli on # 71, noin neljän korttelin alas vasemmalla puolella.

Victoria Coach Station:
Käänny vasemmalle Buckingham Palace Rd ja käänny oikealle, kun tulet Eccleston Bridge Road. Eccleston Bridge Road lopulta tulee Warwick Way jälkeen Eccleston Sq ja sitten Warwick Sq, hostelli on # 71, noin neljän korttelin alas vasemmalla puolella.

Heathrow'n lentokentältä:
Metrolla / Tube: Ota Piccadilly Line (Dark Blue) Green Park-asemalta ja sitten siirtää etelään Victoria Line (vaaleansininen) ja Pimlico Station. Kuten jätät Pimlico asemalta, toteutettava Lopeta jossa sanotaan "ulospääsyä Rampayne Street". Kävele kohti kirkon edessä ja käänny oikealle St Georges Sq. Tämä tulee sitten Warwick Way ja hostelli on # 71, kahden korttelin alas oikealle puolelle.

Gatwickin lentokentälle:
Junalla: Ota Gatwick Express-junalla Victorian asemalta. Kävele juhlasalissa asemalle ja sitten ottaa liukuportaat jopa Victoria Place-ostoskeskus. Kävele ostoskeskuksen ja tulet ulos Eccleston Bridge Rd. Käänny vasemmalle ja Eccleston Bridge Road tulee sitten Warwick Way (muutaman nimenmuutokset); hostelli on # 71, noin neljän korttelin alas vasemmalla puolella.

Stanstedin lentokentältä:
Bussilla: Ota National Express tai Terravision bussilla Victorian asemalta. Asemalta käänny vasemmalle Buckingham Palace Rd ja käänny oikealle, kun tulet Eccleston Bridge Road. Eccleston Bridge Road tulee Warwick Way (muutaman nimenmuutokset); hostelli on # 71, noin neljän korttelin alas vasemmalla puolella.
Junalla: Ota Stansted Express-junalla Liverpool Street Station. Sieltä siirtää Tube ja ottaa Circle Line (keltainen) Victoria jossa voit siirtää jälleen etelään Victoria Line (vaaleansininen) ja jää pois seuraavalla pysäkillä, Pimlico. Kuten jätät Pimlico asemalta, toteutettava Lopeta jossa sanotaan "ulospääsyä Rampayne Street". Kävele kohti kirkon edessä ja käänny oikealle St Georges Sq. Tämä tulee sitten Warwick Way ja hostelli on # 71, kahden korttelin alas oikealle puolelle.

Luton Airport:
Bussilla: Ota vihreän linjan bussi # 737 Victorian asemalta. Asemalta käänny vasemmalle Buckingham Palace Rd. ja käänny oikealle, kun tulet Eccleston Bridge Road. Eccleston Bridge Road tulee Belgrave Road, hostelli on noin neljän korttelin alas vasemmalla puolella.
Junalla: Ota ilmainen bussikuljetus Luton Airport Parkway-rautatieasemalta. Sieltä ottaa Luton Express Paddingtonin asemalta ja sitten siirtää Underground. Ota Bakerloo linja etelään Oxford Circus ja siirretään etelään Victoria linja ja jää pois Pimlico Station. Kuten jätät Pimlico asemalta, toteutettava Lopeta jossa sanotaan "ulospääsyä Rampayne Street". Kävele kohti kirkon edessä ja käänny oikealle St Georges Sq. Tämä tulee sitten Warwick Way ja hostelli on # 71, kahden korttelin alas oikealle puolelle.

Waterloon rautatieasemalta:
Metrolla / Tube: Ota etelään Northern Line (musta) Stockwell Station ja muutos päälle Victoria Line (vaaleansininen) pohjoiseen. Jää pois Pimlico Station ja olet lähtevät Käänny jossa sanotaan "ulospääsyä Rampayne Street". Kävele kohti kirkon edessä ja käänny oikealle St Georges Sq. Tämä tulee sitten Warwick Way ja hostelli on # 71, kahden korttelin alas oikealle puolelle.