X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Astor Victoria

71 Belgrave Road, Victoria, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 82%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 89%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 79%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Lähin metroasema on Pimlico. Olivat hyvin lyhyen kävelymatkan päässä siellä. Oli muutamia minuutin kävelymatkan päässä Victorian rautatie-ja linja-autoasemilta.

Jos olet saapuu Victorian asemalta junalla tai linja on helpompi vain kävellä hostellissa sieltä, mutta jos olet tulossa muualta Lontoossa Underground / Tube ehdottomasti saada pois Pimlico Station.

Päässä Pimlico Station:
Kun jätät aseman ottaa exit jossa sanotaan "ulospääsyä Rampayne Street". Kävele kohti kirkon edessä ja käänny oikealle St Georges Sq. Tämä tulee sitten Warwick Way ja hostelli on # 71, kahden korttelin alas oikealle puolelle.

Victorian metro-ja juna-asemat:
Victorian asemalle käänny vasemmalle Buckingham Palace Rd ja käänny vasemmalle kun tulet Eccleston Bridge Road. Eccleston Bridge Road lopulta tulee Warwick Way jälkeen Eccleston Sq ja sitten Warwick Sq; Hostelli on # 71, noin neljän korttelin alas vasemmalla puolella.

Päässä Victoria-bussiasemalta:
Käänny vasemmalle Buckingham Palace Rd ja käänny oikealle kun tulet Eccleston Bridge Road. Eccleston Bridge Road lopulta tulee Warwick Way jälkeen Eccleston Sq ja sitten Warwick Sq; Hostelli on # 71, noin neljän korttelin alas vasemmalla puolella.

Heathrow'n lentokenttä:
Underground / Putki: Ota Piccadilly Line (Dark Blue) Green Park-asemalta ja sitten siirtää etelään Victoria Line (vaaleansininen) Pimlico Station. Kun jätät Pimlico asemalta, toteutettava Lopeta jossa sanotaan "ulospääsyä Rampayne Street". Kävele kohti kirkon edessä ja käänny oikealle St Georges Sq. Tämä tulee sitten Warwick Way ja hostelli on # 71, kahden korttelin alas oikealle puolelle.

Gatwickin lentokentälle:
Junalla: Ota Gatwick Express-junalla Victorian asemalle. Kävele juhlasalissa asemalle ja sitten ottaa liukuportaat jopa Victoria Place-ostoskeskus. Kävele ostoskeskuksen ja tulet ulos Eccleston Bridge Rd. Käänny vasemmalle ja Eccleston Bridge Road tulee sitten Warwick Way (muutaman nimi muuttuu); Hostelli on # 71, noin neljän korttelin alas vasemmalla puolella.

Stanstedin lentokentältä:
Bussilla: Ota National Express tai Terravision bussilla Victorian asemalta. Asemalta käänny vasemmalle Buckingham Palace Rd ja käänny oikealle kun tulet Eccleston Bridge Road. Eccleston Bridge Rd tulee Warwick Way (muutaman nimi muuttuu); Hostelli on # 71, noin neljän korttelin alas vasemmalla puolella.
Junalla: Ota Stansted Express-junalla Liverpool Street Station. Sieltä siirtää Tube ja ottaa Circle Line (keltainen) Victoria jossa voit siirtää jälleen etelään Victoria Line (vaaleansininen) ja jää pois seuraavalla pysäkillä, Pimlico. Kun jätät Pimlico asemalta, toteutettava Lopeta jossa sanotaan "ulospääsyä Rampayne Street". Kävele kohti kirkon edessä ja käänny oikealle St Georges Sq. Tämä tulee sitten Warwick Way ja hostelli on # 71, kahden korttelin alas oikealle puolelle.

Lutonin lentokenttä:
Bussilla: Ota vihreän linjan bussi # 737 Victoria-bussiasemalta. Asemalta käänny vasemmalle Buckingham Palace Rd. ja käänny oikealle kun tulet Eccleston Bridge Road. Eccleston Bridge Rd tulee Belgrave Road; hostelli on noin neljän korttelin alas vasemmalla puolella.
Junalla: Ota ilmainen bussikuljetus Luton Airport Parkway-rautatieasemalta. Sieltä ottaa Luton Express Paddingtonin asemalta ja sitten siirtää Underground. Ottaa Bakerloo linja etelään Oxford Circus ja siirretään etelään Victoria-linjan ja jää pois Pimlico Station. Kun jätät Pimlico asemalta, toteutettava Lopeta jossa sanotaan "ulospääsyä Rampayne Street". Kävele kohti kirkon edessä ja käänny oikealle St Georges Sq. Tämä tulee sitten Warwick Way ja hostelli on # 71, kahden korttelin alas oikealle puolelle.

Päässä Waterloon rautatieasemalta:
Underground / Putki: Ota etelään Northern Line (musta) Stockwell Station ja muuttaa sivulle Victoria Line (vaaleansininen) pohjoiseen. Jää pois Pimlico Station ja olet jättää Käänny jossa sanotaan "ulospääsyä Rampayne Street". Kävele kohti kirkon edessä ja käänny oikealle St Georges Sq. Tämä tulee sitten Warwick Way ja hostelli on # 71, kahden korttelin alas oikealle puolelle.