Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Atheaton Traditional Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hinnat
kartta
Arviot
9.1
Erinomaista 63 arvostelua
  • Rahanarvoinen 8.0
  • Turvallisuus 8.0
  • Sijainti 10.0
  • Henkilöstö 10.0
  • Ilmapiiri 10.0
  • Siisteys 10.0
  • Palvelut 8.0
VARAA NYT
9.1
Erinomaista 63 arvostelua
  • Rahanarvoinen 8.0
  • Turvallisuus 8.0
  • Sijainti 10.0
  • Henkilöstö 10.0
  • Ilmapiiri 10.0
  • Siisteys 10.0
  • Palvelut 8.0
Atheaton Traditional Hotel Located at Aggelou Terzaki 31, , Nafplio.
Atheaton Traditional Hotel
Greece
Nafplio 21100 Aggelou Terzaki 31
91% 63
37.5652116 22.7986907
Atheaton Traditional Hotel
    Huoneita saatavilla

Seuraavat arviot ovat viimeisten 12 kuukauden aikana majoittuneilta asiakkailta. Arvostelut ja luokitukset perustuvat jatkuvasti saamaamme palautteeseen. Ne ovat asiakkaiden lähettämiä mielipiteitä, eivät Hostelworld.comin. Näin saat ajantasalla olevia mielipiteitä hostellin todellisesta tasosta. Lue arvosteluohjeemme
Lue arvosteluohjeemme

  • Näytä:
  • Järjestä:
  • Nimetön
  • Skotlanti, Pari, 31-40
  • Ahkera matkaaja
  • 11 Arviot
28 jou 2015
8.9

Very welcoming, and full of character. A lovely little place.

    • 8.0Rahanarvoinen
    • 6.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 8.0Palvelut
    • 10.0Henkilöstö
    • 10.0Ilmapiiri
    • 10.0Siisteys
  • Nimetön
  • Tanska, Nainen, 25-30
  • Aloitteleva kulkuri
  • 5 Arviot
10 lok 2015
4.3

I must admit that I actually was a little bit disappointed. The room was quite tiny and not particularly clean. The hotel description said breakfast included which it wasn't - so overall, "the value for money" was way lower than other places I have stayed. Besides of that the staff was nice and the location was super great.

    • 2.0Rahanarvoinen
    • 6.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 2.0Palvelut
    • 4.0Henkilöstö
    • 2.0Ilmapiiri
    • 4.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Dear, Thank you for your review. First of all, I would like to inform you that you make mistake about the breakfast. We don't advirtise breakfast and we don't offer breakfast. Also, the single room is tiny and you knew it when you made the reservation. About the clean, I don't understand which place wasn' t clean... the bathroom? the room?? the linens? The room is tiny but it's very clean. At the end, any place in Greece has different prices. Thanks a lot.

Hostelworld-mobiiliapplikaatio

Tee varaus matkan varrella uusien Hostelworld-matkapuhelinsovellusten avulla.

Voit etsiä ja tehdä varauksia yli 33 000 majoituspaikkaan yli 170 maassa mistä tahansa käsin.

Kirjaudu Uutiskirjeeseen

Lähetä tietosi

Kiitos kirjoittautumisestasi uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla kuukausittaisen uutiskirjeemme saat parhaat hostel-tarjoukset ja uutiset suoraan postilaatikkoosi. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.