Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Atheaton Traditional Hotel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Hinnat
kartta
Arviot
7.6
Erittäin hyvä 62 arvostelua
  • Rahanarvoinen 6.5
  • Turvallisuus 7.0
  • Sijainti 10.0
  • Henkilöstö 7.5
  • Ilmapiiri 8.0
  • Siisteys 7.5
  • Palvelut 7.0
VARAA NYT
7.6
Erittäin hyvä 62 arvostelua
  • Rahanarvoinen 6.5
  • Turvallisuus 7.0
  • Sijainti 10.0
  • Henkilöstö 7.5
  • Ilmapiiri 8.0
  • Siisteys 7.5
  • Palvelut 7.0
Atheaton Traditional Hotel Located at Aggelou Terzaki 31, , Nafplio.
Atheaton Traditional Hotel
Greece
Nafplio 21100 Aggelou Terzaki 31
76% 62
37.5652116 22.7986907
Atheaton Traditional Hotel
    Huoneita saatavilla

Seuraavat arviot ovat viimeisten 12 kuukauden aikana majoittuneilta asiakkailta. Arvostelut ja luokitukset perustuvat jatkuvasti saamaamme palautteeseen. Ne ovat asiakkaiden lähettämiä mielipiteitä, eivät Hostelworld.comin. Näin saat ajantasalla olevia mielipiteitä hostellin todellisesta tasosta. Lue arvosteluohjeemme
Lue arvosteluohjeemme

  • Näytä:
  • Järjestä:
  • Nimetön
  • Skotlanti, Pari, 31-40
  • Ahkera matkaaja
  • 11 Arviot
28 jou 2015
8.9

Very welcoming, and full of character. A lovely little place.

    • 8.0Rahanarvoinen
    • 6.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 8.0Palvelut
    • 10.0Henkilöstö
    • 10.0Ilmapiiri
    • 10.0Siisteys
  • Nimetön
  • Tanska, Nainen, 25-30
  • Aloitteleva kulkuri
  • 5 Arviot
10 lok 2015
4.3

I must admit that I actually was a little bit disappointed. The room was quite tiny and not particularly clean. The hotel description said breakfast included which it wasn't - so overall, "the value for money" was way lower than other places I have stayed. Besides of that the staff was nice and the location was super great.

    • 2.0Rahanarvoinen
    • 6.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 2.0Palvelut
    • 4.0Henkilöstö
    • 2.0Ilmapiiri
    • 4.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Dear, Thank you for your review. First of all, I would like to inform you that you make mistake about the breakfast. We don't advirtise breakfast and we don't offer breakfast. Also, the single room is tiny and you knew it when you made the reservation. About the clean, I don't understand which place wasn' t clean... the bathroom? the room?? the linens? The room is tiny but it's very clean. At the end, any place in Greece has different prices. Thanks a lot.

  • Nimetön
  • Ranska, Nainen, 31-40
  • Aloitteleva kulkuri
  • 5 Arviot
2 syy 2015
10.0

2 nuits passée dans cet hotel. accueil irreprochable. conseillée pour les visites. La responsable est à l'écoute. conseille de super bon restaurants dont un tout proche avec une très bonne moussaka. chambre propre avec petite terrasse. Frigo pratique. sachet de thé, café et biscotte à disposition. clim. juste un probleme de douche mais pas grave.

    • 10.0Rahanarvoinen
    • 10.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 10.0Palvelut
    • 10.0Henkilöstö
    • 10.0Ilmapiiri
    • 10.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Merci pour vos commentaires positifs. Il est important pour nous que nos invités d'écrire la vérité et il est également très important que nous mentionnons ceux qui les offrent vraiment. Nous sommes honorés par votre gentillesse et votre commentaire. Nous serons heureux de vous servir la prochaine fois.

  • Nimetön
  • Itävalta, Pari, 25-30
  • Aloitteleva kulkuri
  • 3 Arviot
4 elo 2015
7.4

Es gab leider nur ein sehr spartanisches Frühstück, mit Zwieback und marmelade im Plastik und Kaffee zum selber kochen im Zimmer. Beim einem benachbarten Hotel Konnten wir dann um 6€ Pro Person ausgezeichnet frühstücken (mit griechischem Joghurt, Ei, richtigem Brot, Honig, Marmelade, Melone, Kuchen). Zur Sicherheit: nach dem Zimmerservice wurde das Fenster nur mit Fensterläden verschlossen, falls jemandem dies zu unsicher erscheint, kann das aber sicher mit dem Personal abgesprochen werden.

    • 6.0Rahanarvoinen
    • 6.0Turvallisuus
    • 10.0Sijainti
    • 8.0Palvelut
    • 6.0Henkilöstö
    • 10.0Ilmapiiri
    • 6.0Siisteys
Näytä majoituspaikan vastaus

Unser Hotel bietet kein Frühstück, nicht werben, dass das Frühstück zur Verfügung, und wenn Sie Ihre Reservierung vorgenommen, wissen Sie. Sie konnten ein anderes Hotel mit Frühstück gebucht haben. Pragamatika nicht verstehen, wie es möglich ist, für etwas, das wir bieten nicht fragen, und Sie wissen, dass keine exist.When Produkte, die wir liefern sind kostenlos, wenn Sie verwenden möchten. Aber der Preis, den Sie und jeder Gast zahlt kein Frühstück gegeben.

Hostelworld-mobiiliapplikaatio

Tee varaus matkan varrella uusien Hostelworld-matkapuhelinsovellusten avulla.

Voit etsiä ja tehdä varauksia yli 33 000 majoituspaikkaan yli 170 maassa mistä tahansa käsin.

Kirjaudu Uutiskirjeeseen

Lähetä tietosi

Kiitos kirjoittautumisestasi uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla kuukausittaisen uutiskirjeemme saat parhaat hostel-tarjoukset ja uutiset suoraan postilaatikkoosi. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.