X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Avalon House

55 Aungier Street, Dublin 2, Dublin, Irlanti

Kartta ja saapumisohjeet


80%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 81%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 84%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 75%Siisteys
  • 75%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentokentältä:
Halvin ja paras tapa päästä tänne on 16 bussi lentokentältä. Se vie sinut vieressä hostelli Aungier Street ja se maksaa 2,80 €. Varmista, että olet tasaraha koska yksikään annetaan bussissa. Matka kestää noin 40/60 minuuttia ja se toimii 07:45 viikolla ja 08:30 sunnuntaisin. Viimeinen bussi on 22:40, paitsi lauantaina, kun se on 22:20. Bussit menevät noin 20 minuutin välein, mutta tarkista aikataulu bussipysäkillä tarkka kertaa. Paras tapa saada tietää, mistä saa pois on vain kysyä bussikuski kertoa - se Dublin tavalla!

On ilmaista AirCoach joka toimii 15 minuutin välein 04:30 keskiyöhön ja sitten puolen tunnin kunnes 04:30 ja se maksaa 7 €. Tämä vie sinut pois Trinity College, kymmenen minuutin kävelymatkan päässä hostellista. Trinity kävellä Dame Street ja ottaa vasemmalle South Suuri Georges Street. Aungier Street, missä olemme sijaitsee, on jatkoa tämän kadun. Olemme oikealla puolella tietä heti karmeliittakirkko. Katukyltit ovat puolin rakennusten Irlannissa joten varo niitä!

Taksi lentokentältä maksaa noin € 25 - € 30 ja kestää noin 20 minuuttia riippuen vuorokaudenajasta. Ruuhka voi kestää jopa 45 minuuttia.

Linja-autoasemalta (Busaras):
Seuraa tramline länteen kohti O'Connell Street - viiden minuutin kävelymatka. Sieltä voit ottaa 16, 9 tai 122 bussilla etelään O'Connell Street. Jää pois linja-Aungier Street "Portaat" kahvilassa vastapäätä suuri harmaa karmeliittakirkko. Näet hostellissa toisella puolella tietä - suuri punatiiliselle viktoriaanisessa rakennuksessa. Vaihtoehtoisesti se on vain 30 minuutin kävelymatkan päässä asemalta. Jos tulostaa kartan tällä sivustolla meidät löytää helposti. Jos eksyt vain antaa meille soittaa ja me lähetämme sinulle oikeaan suuntaan.

Alkaen Ferry Terminal North Wall:
Catch kaupungin Express Bus Station (Busaras) ja seuraa ohjeita edellä

Dun Laoghaire Ferry Terminal:
46A bussi vie sinut Pyhän Tapanin Green West missä olet vain 2 minuutin kävelymatkan päässä. Voit myös saada DART Pearse Street tai Tara Street, 20 minuutin kävelymatkan päässä hostellista.

Heustonin Station:
Ota numero 92 bussi Kildare Street. Jos olet tullut junalla sinun ei tarvitse maksaa linja - vain aseta lippusi laitteeseen, kun nouset. Kävele alkuun Kildare Street kunnes saat Stephens Green. Käänny oikealle ja jatka kunnes tulet Grafton Street. Seuraa Green ympäri vasemmalle ja käänny oikealle York Street. Hostelli on alareunassa tämän kadun.