X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Aventura Boutique Hostel

12 Visegradi Street, 1st floor, XIII.district, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


92%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 96%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 95%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Pääset meidän hostelli seuraavat julkiset liikenneyhteydet (nimi pysäkki on "Nyugatin Tr" / Western Railway Station):
Metro 3-sininen viiva
Raitiovaunu: 4, 6
Bussi: 6, 26, 91, 191
Yöbussilla: 914, 923, 950.

Alkaen "Nyugati Palyaudvar" (Western Railway Station)
Vain lyhyen kävelymatkan: From alikulun poistu viljelytauon Szent Istvn krt / VCI t merkki, jossa voit tuskin löytää, mutta sen roikkuu katosta, hiljainen pieni ja oranssi, kun löydät iso WC allekirjoittaa vain ottaa ramppi vasemmalla ja vain mennä salmi, kävele kohti on Szent Istvn krt., ja meidän kadulla (Visegradi utca) on ensimmäinen oikealla.

Hostelli on lightboxiin portin yläpuolella olevaan rakennuksen logomme (vihreä talo kirjaimella 'A' sitä)! Meidän rakennus on vasemmalla puolella Visegradi str, iso valkoinen talo kulmassa. Klo # 12 "Visegradi utca" paina koodi "# 5" tyyppikilven vieressä portin tai käytä video intercome nimen yläpuolella levyn. Hostelli on 1. kerroksessa.

Jos otit metro Nyugatin, ulos juna, mene vasemmalle ja ylös liukuportaita.
Ylimpänä liukuportaiden, aivan kun vasemmalle uloskäynnit metron, sinun täytyy pitää oikealle, kun löydät iso vessa merkki vain ottaa ramppi vasemmalla ja vain mennä salmi, kävele kohti on Szent Istv n Krt., ja meidän kadulla (Visegradi utca) on ensimmäinen oikealla.


Alkaen "Keleti" Railway Station
Metrolla nro 2 (punainen viiva) 3 pysäkin "Deak Ferenc Ter" (suunta: DLI Plyaudvar). Sieltä metrolla nro 3 (sininen viiva) 2 pysäkin Nyugatin Palyaudvar (suunta: jpest-kzpont). Sieltä Seuraa yllä olevia ohjeita!

Alkaen Airport Terminal 2
Säännöllinen kaupunki sininen linja ("Repteri BUSZ", Bussi nro 200) ajaa lentokentältä (kummassakin terminaalissa) ja metro nro 3 (sininen viiva, "Kőbánya Kispestin"). Metrolla Nyugatin Plyaudvar ja kesanto suuntiin yllä!

Alkaen kansainvälistä linja-autoasemaa ('Nepliget' metroasema)
Metrolla nro 3 (sininen viiva) 8 pysäkin Nyugatin Plyaudvar (suunta: jpest-kzpont) ja kesanto suuntiin yllä!


!!! VAROITUS!!!
älä unohda ostaa lippuja metro (1 lippu on 320HUF) ja vahvista se suulla, juuri ennen liukuportaita!