X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen B&B Castelvecchio

Vicolo Volto San Luca, 18, Verona, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


95%Arvosana

  • 95%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 93%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 95%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentäen:
Valerio Catullo lentokentältä ottaa "Aerobus shuttle", joka yhdistää Veronan lentokentältä Main Railway Station, Verona Porta Nuova. Kun olet saapunut sinne seuraa alla olevia ohjeita.
Junalla:
Jää pois Veronan päärautatieasema Verona Porta Nuova.
Bussilla:
Alkaen päärautatieasema Verona Porta Nuova saalis paikallisbussilla n 11 - 12 - 13 alk. MARCIAPIEDE (bussi stand blue-). Jää pois kolmannen bussipysäkki lopussa Corso Porta Nuova.
Taksilla:
Alkaen päärautatieasema Verona Porta Nuova se maksaa noin 7 päiväsaikaan kertaa muuten 10 yöllä sunnuntai ja juhlapyhät.
Autolla:
Ota A4-moottoritie ja mennä ulos Verona Sud, käänny vasemmalle ja mene alas alikulku kohti kaupungin keskustaa. Mene suoraan noin 3 km. Juuri ennen suurta historiallista portista kellon, käänny vasemmalle ja kävele. Risteyksessä käännytään vasemmalle ja pysäköidä autosi pikku parkkipaikka (julkinen) tai matkan varrella. B & B Castelvecchion ei ole saanut yksityinen parkkipaikka, mutta aikana check-in näytämme lähimmän pysäköintialueilla.
Käytössä jalka:
Alkaen päärautatieasema Verona Porta Nuova pitää oikealle ja sitten mennä kadun takana iso historiallinen portti: Corso Porta Nuova. Kävele Corso Porta Nuova ja kolmansista liikennevaloista ennen kadun, käänny vasemmalle ja mene läpi pieni kaari osaksi Vicolo Volto San Luca, suoraan ja oikealla puolella talo on n 18, etsiä kelloa etiketti BB Castelvecchio ja rengas.

Kiinnitä huomiota kahteen yksinkertaiseen mutta tärkeitä asioita!

1) bussit numero 11 - 12 - 13 ovat 90-92 - 98: 20:00, kesällä, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. He silti ajaa samasta bussipysäkiltä.
2) nimet kadut ovat yleensä kirjoitettu rakennusten seinään alussa ja lopussa jokaisen kadulla.