X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen B&B Eleven Star Rome

Via G.L. Passalacqua 26/a, Rooma, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


70%Arvosana

  • 68%Rahanarvoinen
  • 78%Turvallisuus
  • 66%Sijainti
  • 77%Henkilöstö
  • 66%Ilmapiiri
  • 69%Siisteys
  • 67%Palvelut

Kääntäjä: Google Termini Station:

Take Metro linja 2 pysähtyy ja jää pois "Manzoni". Sieltä se on noin 500 metrin kävelymatka B & B. Ottaa "Via San Quintilio" exit ja kävellä tietä kunnes tulet Via Statilia ". Jatkaa tällä tiellä ja ottaa neljännen kadun vasemmalla, joka on "Via Passalacqua", missä olemme sijaitsee. Voit myös kävellä suoraan Terminin asemalta, jos haluat, se on vain alle kilometrin, tai voit ottaa bussi (reitit 105 ja 150) tai raitiovaunulla (linjat 5 tai 14) ja jää pois Porta Maggiore, kävellä pitkin " Via Statilia "ja käänny ensimmäisestä oikealle Via Passalacqua".

Fiumicinon lentokentälle:

Mene FS rautatieasemalle sisällä terminaalin Leonardo Da Vinci ja junalla "Leonardo Express" Terminin rautatieasemalle (lähtee 30 minuutin välein klo 06:36 ja 23:36 ja se maksaa 14 euroa). On vain yksi pysäkki. Sitten seuraa "Terminin rautatieasemalta" suuntiin.

Ciampinon lentokenttä:

Voit ottaa Terravision bussikuljetus lentokentälle, joka vie sinut pois Via Marsala (vieressä Termini-rautatieaseman). Sitten vain seuraa ohjeita edellä mainittiin Termini.

Autolla:
Alkaen GRA, Grande Raccordo Anulare (Rooman tärkein kehätie), ottaa exit "Tangenziale Est" ja lopussa ohitus käänny oikealle "Scalo S. Lorenzo". Jatka suoraan, kunnes ohitat kaaria Vanhan Latinalaisen Wall ja ottaa sitten kolmannen oikealle. Jatka pitkin Via Statilia "ja ensimmäinen oikeus on Via Passalacqua".