X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen B&B Floralia

Via Borgo S.Lorenzo 9, Firenze, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


94%Arvosana

  • 94%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 99%Sijainti
  • 99%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 91%Palvelut

Kääntäjä: Google Jos tulet autolla, on noudatettava merkintöjen keskellä kaupunkia ja sitten jättää autosi yleinen pysäköintialue lähellä rautatieasemaa Santa Maria Novella. Otat Via Panzani; niin tämä katu muutos nimeä Via Cerretanin menet, ja tulet Piazza Duomo; käänny vasemmalle ja tämä on Borgo San Lorenzo; menet numero yhdeksän mustaa ja soita kelloa, joka on nimeltään B & B Floralia - Talini.

Jos tulet junalla poistut päässä rautatieasemalta Santa Maria Novella ja otat Via Panzani; niin tämä katu muutos nimeä Via Cerretanin menet, ja tulet Piazza Duomo käänny vasemmalle ja tämä on Borgo San Lorenzo; menet numero yhdeksän mustaa ja soita kelloa, joka on nimeltään B & B Floralia - Talini.

Jos tulet lentäen on bussi, joka vie sinut lentokentältä rautatieasemalle Santa Maria Novella. Kun saavut rautatieasemalta Santa Maria Novella otat Via Panzani; niin tämä katu muutos nimeä Via Cerretanin menet, ja tulet Piazza Duomo käänny vasemmalle ja tämä on Borgo San Lorenzo; menet numero yhdeksän mustaa ja soita kelloa, joka on nimeltään B & B Floralia - Talini.

Julkisen bussilla tulet rautatieasemalta Santa Maria Novella ja otat Via Panzani; niin tämä katu muutos nimeä Via Cerretanin menet, ja tulet Piazza Duomo käänny vasemmalle ja tämä on Borgo San Lorenzo; menet numero yhdeksän mustaa ja soita kelloa, joka on nimeltään B & B Floralia - Talini.