X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen B&B Mamma Rosa

Via Tagliata 79, Positano, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 40%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 100%Palvelut

Kääntäjä: Google Autolla saapuvat

Roomasta (218 km)

Valtatie A1 Napoliin, kun Caserta Sud, ylittää valtatie A3 Salerno. Noin 20 km jälkeen Pompeiji, exit Castellammare di Stabia, sitten seuraa tienviittoja Costiera Amalfitana ja Positano. Kun Positano löydät kääntyä vasemmalle, kaistoille Montepertuso (1,5 km). Kun saavut Montepertuso keskustassa, jatka 200 metriä kautta Tagliata ja löydät valkoinen talo sininen portti. Pysähtyä siellä ja soittaa Melania jotka tulevat tapaamaan sinua.

Napolista (58 km)

Toteutettava moottoritien A3, kun Pompeijin, exit Castellammare di Stabia, sitten seuraa tienviittoja Costiera Amalfitana ja Positano. Kun Positano löydät kääntyä vasemmalle jatkaa enintään Montepertuso (1,5 km). Kun saavut Montepertuso keskustassa, jatka 200 metriä kautta Tagliata ja löydät valkoinen talo sininen portti. Pysähtyä siellä ja soittaa Melania jotka tulevat tapaamaan sinua.

Salerno (34 km)

Toteutettava moottoritien A3 ja Lopeta Vietri sul Mare sitten seuraa ohjeita Costiera Amalfitana (SS.163). Kun Positano löydät oikean puolestaan ​​jatkaa enintään Montepertuso (1,5 km). Kun saavut Montepertuso keskustassa, jatka 200 metriä kautta Tagliata ja löydät valkoinen talo sininen portti. Pysähtyä siellä ja soittaa Melania jotka tulevat tapaamaan sinua.


Junalla

Napolista

Circumvesuviana Sorrento. Kun Sorrento Station ottaa Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Positano / Amalfi. Kun Positano jää pois CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE, samalla bussipysäkillä odottaa bussilla Positano Montepertuso (vain 10 minuutin matka), voit ostaa lipun aluksella. Kerran Montepertuso päästä pois, kun Piazza Cappella pysäkki Via Tagliata (pyydä kuljettajaa), muutaman metrin eteenpäin löydät valkoinen talo sininen portti, pysähtyä siellä ja soittaa Melania jotka tulevat tapaamaan sinua.

Aikataulu klo Napoli Centrale - Piazza Garibaldi Puh +39 081.7896111 - 848.888.777Roomasta

Roomasta Keski statione (Termini) junalla Napoli Central Station ja sitten ottaa Circumvesuviana Sorrento. Kun Sorrento asemalta ottaa Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Positano / Amalfi. Kun Positano jää pois CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE, samalla bussipysäkillä odottaa bussilla Positano Montepertuso (vain 10 minuutin matka), voit ostaa lipun aluksella. Kerran Montepertuso päästä pois, kun Piazza Cappella pysäkki Via Tagliata (pyydä kuljettajaa), muutaman metrin eteenpäin löydät valkoinen talo sininen portti, pysähtyä siellä ja soittaa Melania jotka tulevat tapaamaan sinua.

Aikataulu klo Napoli Centrale - Piazza Garibaldi Puh +39 081.7896111 - 848.888.777


Salerno

Salerno päärautatieasemalta ottaa Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Amalfi, sitten muuttaa ja ottaa toisen Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Positanoon. Kun Positano jää pois (CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE), samalla bussipysäkillä odottaa bussilla Positano Montepertuso (vain 10 minuutin matka), voit ostaa lipun aluksella. Kerran Montepertuso päästä pois, kun Piazza Cappella pysäkki Via Tagliata (pyydä kuljettajaa), muutaman metrin eteenpäin löydät valkoinen talo sininen portti, pysähtyä siellä ja soittaa Melania jotka tulevat tapaamaan sinua.

SALERNO Stazione FS Piazza Vittorio Veneto Puh +39 089.255.005Saavut lentäen

Napolista

Alkaen "Capodichinon" kansainvälisen lentokentän bussilla (CURRERI) Sorrento. Kun Sorrento asemalta ottaa Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Positano / Amalfi. Kun Positano jää pois CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE, samoin bussipysäkki odottaa bussilla Positano Montepertuso (vain 10 minuutin matka), voit ostaa lipun aluksella. Kerran Montepertuso päästä pois, kun Piazza Cappella pysäkki Via Tagliata (pyydä kuljettajaa), muutaman metrin eteenpäin löydät valkoinen talo sininen portti, pysähtyä siellä ja soittaa Melania jotka tulevat tapaamaan sinua.


Roomasta

Alkaen Leonardo da Vinci lentokentältä, junalla Terminin asemalle ja jatka Napolin päärautatieasemalta. Rautatieasemalta Circumvesuviana Sorrento. Kun Sorrento asemalta ottaa Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Positano / Amalfi. Kun Positano jää pois CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE, samalla bussipysäkillä odottaa bussilla Positano Montepertuso (vain 10 minuutin matka), voit ostaa lipun aluksella. Kerran Montepertuso päästä pois, kun Piazza Cappella pysäkki Via Tagliata (pyydä kuljettajaa), muutaman metrin eteenpäin löydät valkoinen talo sininen portti, pysähtyä siellä ja soittaa Melania jotka tulevat tapaamaan sinua.