X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen B&B Mamma Rosa

Via Tagliata 79, Positano, Campania, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


100%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 100%Palvelut

Kääntäjä: Google Autolla

Roomasta (218 km)

Highway A1 Napoliin, kun Caserta Sud, ylittää valtatie A3 Salerno. Noin 20 km jälkeen Pompeijin exit Castellammare di Stabia, sitten seuraa tienviittoja Costiera Amalfitana ja Positano. Kun Positano löydät kääntyä vasemmalle, kaistoille Montepertuso (1,5 km). Kun saavut Montepertuso keskustassa, jatka 200 metriä kautta Tagliata ja löydät valkoinen talo sininen portti. Lopeta siellä ja soittaa Melania jotka tulevat ja tavata.

Napoli (58 km)

Toteutettava moottoritien A3, kun Pompeji, exit Castellammare di Stabia, sitten seuraa tienviittoja Costiera Amalfitana ja Positano. Kun Positano löydät kääntyä vasemmalle jatkaa jopa Montepertuso (1,5 km). Kun saavut Montepertuso keskustassa, jatka 200 metriä kautta Tagliata ja löydät valkoinen talo sininen portti. Lopeta siellä ja soittaa Melania jotka tulevat ja tavata.

Salerno (34 km)

Toteutettava moottoritien A3 ja Lopeta Vietri sul Mare seuraa ohjeita Costiera Amalfitana (SS.163). Kun Positano löydät oikean puolestaan ​​jatkaa jopa Montepertuso (1,5 km). Kun saavut Montepertuso keskustassa, jatka 200 metriä kautta Tagliata ja löydät valkoinen talo sininen portti. Lopeta siellä ja soittaa Melania jotka tulevat ja tavata.


Junalla

Napoli

Ottaa Circumvesuviana Sorrento. Kun Sorrento Station ottaa Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Positano / Amalfi. Kun Positano jää pois CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE samaan bussipysäkillä odottaa bussilla Positano Montepertuso (vain 10 minuutin ajomatkan), voit ostaa lipun aluksella. Kerran Montepertuso päästä pois, kun Piazza Cappella pysäkki Via Tagliata (pyydä kuljettajaa), muutaman metrin eteenpäin löydät valkoinen talo sininen portti, hyytyy ja soittaa Melania jotka tulevat ja tavata.

Aikataulu klo Napoli Centrale - Piazza Garibaldi Puh +39 081.7896111 - 848.888.777



Roomasta

Roomasta Keski statione (Roma Termini) junalla Napolin päärautatieasemalle ja sitten ottaa Circumvesuviana Sorrento. Kun Sorrento asemalla ottaa Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Positano / Amalfi. Kun Positano jää pois CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE samaan bussipysäkillä odottaa bussilla Positano Montepertuso (vain 10 minuutin ajomatkan), voit ostaa lipun aluksella. Kerran Montepertuso päästä pois, kun Piazza Cappella pysäkki Via Tagliata (pyydä kuljettajaa), muutaman metrin eteenpäin löydät valkoinen talo sininen portti, hyytyy ja soittaa Melania jotka tulevat ja tavata.

Aikataulu klo Napoli Centrale - Piazza Garibaldi Puh +39 081.7896111 - 848.888.777


Salerno

Salernon Central Station ottaa Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Amalfi, sitten muuttaa ja ottaa toisen Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Positanoon. Kun Positano jää pois (CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE), samalla bussipysäkillä odottaa bussilla Positano Montepertuso (vain 10 minuutin ajomatkan), voit ostaa lipun aluksella. Kerran Montepertuso päästä pois, kun Piazza Cappella pysäkki Via Tagliata (pyydä kuljettajaa), muutaman metrin eteenpäin löydät valkoinen talo sininen portti, hyytyy ja soittaa Melania jotka tulevat ja tavata.

SALERNO Stazione FS Piazza Vittorio Veneto Puh +39 089.255.005



Saavut lentäen

Napoli

Alkaen "Capodichino kansainvälinen lentokenttä bussilla (Curreri) Sorrento. Kun Sorrento asemalla ottaa Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Positano / Amalfi. Kun Positano jää pois CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE, samalla bussipysäkki odottaa bussilla Positano Montepertuso (vain 10 minuutin ajomatkan), voit ostaa lipun aluksella. Kerran Montepertuso päästä pois, kun Piazza Cappella pysäkki Via Tagliata (pyydä kuljettajaa), muutaman metrin eteenpäin löydät valkoinen talo sininen portti, hyytyy ja soittaa Melania jotka tulevat ja tavata.


Roomasta

Alkaen Leonardo da Vinci-lentokentältä junalla Terminin asemalle ja jatka Napolin päärautatieasemalta. Alkaen Central Station ottaa Circumvesuviana Sorrento. Kun Sorrento asemalla ottaa Sita Bus (sininen tai vihreä linja) Positano / Amalfi. Kun Positano jää pois CHIESA NUOVA / BAR INTERNAZIONALE samaan bussipysäkki odottaa bussilla Positano Montepertuso (vain 10 minuutin ajomatkan), voit ostaa lipun junassa. Kerran Montepertuso päästä pois, kun Piazza Cappella pysäkki Via Tagliata (pyydä kuljettajaa), muutaman metrin eteenpäin löydät valkoinen talo sininen portti, hyytyy ja soittaa Melania jotka tulevat ja tavata.