X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen BackPacker's Republic

Street Chaykovskogo, 37, Pietari, Venäjä

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 81%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 85%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 76%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Osoite:
Street Chaykovskogo, 37
St Petersburg
+79313529519.

Transfer:
Voimme järjestää poimia teitä varten lentokenttä 30 euroa tai US40. Siirto Moskovskij rautatieasemalta maksaa 15 euroa tai US20. Kerro meille, by e-mail jos tarvitset pick-up.

Lentokentältä:
Bussilla "Moskovan" metroasema, bussit numero 113, K3, K213 tai K13A jos aiot Terminaali 2 (kansainvälinen), ja linja 39 tai K39 jos aiot terminaalista 1 (kansallinen), mene " Chernishevskaya "metroasema (katso jäljempänä ohjeet). Bussit ja metro teoksia 05:30-0:40!

Moskovskiy rautatieasema:
Ota metro "Chernishevskaya" metroasema (katso jäljempänä ohjeet).

Alkaen "Chernishevskaya" metroasema:
Kun poistut metro mene "Prospect (avenue) Chernishevskovo". Käänny oikealle ja aja pitkin avenue kunnes toinen risteys kanssa kadulla "Chaykovskovo". Käänny vasemmalle ja mene pitkin katua "Chaykovskovo" kunnes näet rakennuslupien määrä # 41 vasemmalla.
Tule 1. rautaportille välillä kahvila-baari "ТРОЯ" (TROYA) ja pankin РОСИНТЕРБАНК "(ROSINTERBANK) ja käänny oikealle pihalla.
Tai voit mennä edelleen pitkin katua kunnes näet rakennuslupien määrän # 33-37. Tule toinen rautaportille (se näyttää on suljettu, mutta jalankulkijoille se avataan aina, vain työntää sitä) lähti kauppaan ja käännytään vasemmalle pihalla.
Pihalla näet kaunis kuistilla punainen ovi ja rauta light yläpuolella.

Taksilla:
Taksi lentokentältä voi vaihdella riippuen ajoissa, noin 1200 RUB, jos menet Moskovskiy rautatieasemalta on noin 600 RUB.
Ole tietoinen yksityinen taksipalvelu - vaikka he sanovat on mittari, älä käytä niitä, koska ne yrittävät saada enemmän rahaa sinulle! Käytä taksi toimisto lentokentän sisällä varata taksin. Vältä tarjoukset taksinkuljettajat, vaikka heillä on yrityksen rintanappi heidän kanssaan. Keskustele hinta ja ottaa kuitti ennen matkalle lähtöä.