X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen BackPacker's Republic

Street Chaykovskogo, 37, Pietari, Venäjä

Kartta ja saapumisohjeet


69%Arvosana

  • 66%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 86%Sijainti
  • 60%Henkilöstö
  • 54%Ilmapiiri
  • 71%Siisteys
  • 63%Palvelut

Kääntäjä: Google Osoite:
Street Chaykovskogo, 37
St Petersburg
+79313529519.

Siirto:
Voimme järjestää poimia teitä varten lentokenttä EUR30 tai US40. Siirto Moskovskij rautatieasemalta maksaa 15 euron tai US20. Kerro se meille sähköpostitse, jos tarvitset pick-up.

Lentokentältä:
Ota bussi "Moskovan" metroasema, bussit numero 113, K3, K213 tai K13A jos aiot päätteeltä 2 (kansainvälinen), ja linja 39 tai K39 jos aiot terminaalista 1 (kansallinen), mene " Chernishevskaya "metroasema (katso jäljempänä ohjeet). Bussit ja metro teoksia 05:30-0:40 !!!

Moskovskiy rautatieasema:
Ota metro "Chernishevskaya" metroasema (katso jäljempänä ohjeet).

Mistä "Chernishevskaya 'metroasema:
Kun poistut metrolla mennä "Prospect (avenue) Chernishevskovo". Käänny oikealle ja mene pitkin avenue till toinen risteys katu "Chaykovskovo". Käänny vasemmalle ja mene pitkin katua "Chaykovskovo 'kunnes näet useita rakentaa # 41 vasemmalla.
Tule ensimmäinen rautaportille välillä kahvila-baari "ТРОЯ" (TROYA) ja pankin РОСИНТЕРБАНК "(ROSINTERBANK) ja käänny oikealle pihalla.
Tai voit mennä pidemmälle pitkin katua, kunnes näet määrä rakentaa # 33-37. Tule 2. rautaportille (se näyttää se on kiinni, mutta jalankulkijoiden se avataan aina, vain työnnä sitä) vasemmalle kauppa ja käännytään vasemmalle pihalla.
Pihalla näet kaunis kuistilla punainen ovi ja rauta valo yläpuolella.

Taksilla:
Taksi lentokentältä voi vaihdella riippuen ajoissa, noin 1200 ruplaa, jos menet Moskovskiy rautatieasemalta se on noin 600 ruplaa.
Ole tietoinen yksityisten taksipalvelu - vaikka he sanovat he ovat metri, älä käytä niitä, koska he yrittävät saada enemmän rahaa sinulle! Käytä taksi toimisto lentokentän sisällä varata ohjaamon. Vältä tarjoukset taksinkuljettajat, vaikka heillä on yritys -merkin kanssa. Keskustele hinta ja ottaa kuitti ennen matkaa.