X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Backpackers Hotel Toyo Osaka

1-3-5, Taishi, Nishinari, Osaka, Japani

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 92%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 86%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 81%Ilmapiiri
  • 81%Siisteys
  • 82%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentäen;

Olemme vain 1 minuutin kävelymatkan päässä Dobutsuenmae Metroasema (Exit2) tai 3min kävelymatkan päässä JR Shinimamiya asemalta (Itä Exit).
* Vuodesta JR Shinimamiya asemalta (East Exit): käänny oikealle, kun poistut asemalle, kävele ensimmäisessä risteyksessä, käänny vasemmalle ylittää valon. Kävele kohti vaaleanpunainen ja musta building. Kun saat että rakennus, käänny oikealle ja mene suoraan, meidän hostelli on oikealla puolella.
* Vuodesta Dobutsuenmae asema (Exit2): kun asema on selällään, käänny oikealle ja jatka suoraan (kohti musta ja pinkki rakennus). Kun saat että rakennus, käänny vasemmalle, mene suoraan ja meidän hostelli on oikealla puolella.

Kansain kansainvälinen lentokenttä:
Ota JR junalla Shinimamiya asemalle ja se kestää noin 55 min / 1030yen.

Shin-Osaka:
Subway Midosiji linja vie Dobutsuenmae aseman suoraan n. 20min / 270yen. Jos sinulla on JR pass, voit ottaa JR Kioton linjan ja vaihtaa junan Osaka Osaka Loop linja. Se kestää noin 25min / 210yen päästä Shinimamiya asemalle.

Osaka (Umeda):
Voit saada joko JR Shinimamiya asemalle tai Subway Dobutsuenmae asemalle ilman siirtoa. JR maksaa sinulle 170yen ja vie hieman enemmän aikaa (n. 16min), kun metro vie noin 12min / 230yen.

Kotimaan (Itamin) Lentokenttä:
Ota bussikuljetus Tennoji bussipysäkille. Olemme vain 10min päässä bussipysäkiltä.

Kioton
Ota JR linja Kiotosta asemalta Osaka asemalle (suosittelemme ottamaan Special Rapid Service- paljon nopeammin!), Muuta juna JR Osaka Loop linja. Shinimamiya asema on 8 pysäkin päässä Osakan asemalta.