X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Bahaus Hostel

Akbiyik Cadessi, Bayramfirin Sokak No 7, Sultanahmet, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


95%Arvosana

  • 95%Rahanarvoinen
  • 95%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 94%Ilmapiiri
  • 95%Siisteys
  • 94%Palvelut

Kääntäjä: Google Meillä on 24 tunnin lentoaseman hakupalvelu. Voimme kerätä sinua Atatürkin lentokentältä 30 euroa (ei TL) tai Sabihan Gocken lentokenttä 60 euroa (ei TL). Tämä kustannus on per varaus ja on yhdestä neljään henkilöä varauksen yhteensä. Meidän täytyy tietää oman lentoyhtiön, lennon numero, saapumispäivä ja-aika. Lisäksi on ilmoitettava, jos saavut klo Atatürkin lentokentälle tai Sabiha Gocken lentokentälle. Lähetä meille sähköpostia nämä tiedot vähintään 24 tuntia ennen sinua on määrä saapua.Sabihan lentokenttä:
Voit ottaa Havatas (lentokenttä) bussilla Taksim ja sieltä taksilla meille tai metrolla / raitiovaunulla. Jos päätät tulla metrolla / raitiovaunulla yhtäältä metroasema, ota köysirata linja Kabatas (keskitetty). Sitten raitiovaunulla Sultanahmet. Seuraa alla olevia ohjeita, kun saat pois Sultanahmet pysäkki.

Atatürkin lentokenttä:
Raitiovaunulla Aksaray. Sieltä on ylitettävä päätie kautta jalankulkijoiden metro (joka on alla tie). Lopettamisen jälkeen metro, näet toinen raitiovaunulinjalta vastapäätä sinua, nimeltään Yusuf Pasa. Raitiovaunulla Sultanahmet. Varmista, että olet menossa oikeaan suuntaan! Jää pois Sultanahmet pysäkki. Jää pois raitiovaunu ja kävellä alamäkeä. Näet matkailutoimisto. Ne ovat avoinna päivisin ja he voivat auttaa ohjata sinut hostellissa. Jos ei, kävellä puiston kohti Sinistä moskeijaa. Pass edessä Sininen moskeija oikealla. (Joten puisto on teitä vasemmalla) Kävele tiellä - näet sen käyriä. Blue Hotel (Mavi Ev) on nurkassa. Käänny oikealle kuin tie kaartaa. Blue Hotel on nyt vasemmalla. Ohittaa sen ja ottaa ensimmäisen tien vasemmalla. Näet lukuisia matto kauppoja. Kävele alas ja sitten ottaa ensimmäisen tien vasemmalla. Tämä on Akbiyik Caddesi (katu). Sitten toteutettava ensimmäisen tien oikealla puolella. Tämä on Bayram Firin Sok (tie). Näet Bahaus Guesthouse allekirjoittaa oikealla puolella tämän tien. Jos sinulla on ongelmia, ota puhelin meille.

Odotamme tavata!