X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Barnacles Temple Bar House

19 Temple Lane, Temple Bar, Dublin 2, Dublin, Irlanti

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 91%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 84%Siisteys
  • 84%Palvelut

Lentokenttä Shutte Bussi:
'AirCoach' toimii aina 15-20 minuuttia ja maksaa 7,00 €. Matka kestää noin 30 minuuttia.
Take 'AirCoach' niin pitkälle kuin Trinity College on College Green. Sieltä kävellä takaisin Dame Street ja kävele, kunnes tulet Temple Lane South. Kävelemme Temple Lane South, ja löydät Barnacles puoliväliin Lane.

16 - City Bus
Tämä bussi maksaa 2,20 € ja kestää aprox 1 tunti ja 20 minuuttia. Ne kulkevat lentoasemalle 25 minuutin välein tai niin.
Voit ottaa tämän bussi niin pitkälle kuin Dame Street. Se laskee sinulle vastapäätä keskuspankin Temple Bar. Kävele Dame Street, kunnes saat Temple Lane South. Barnacles sijaitsee puoliväliin tätä Lane.

Saapuvat Central Bus Station:
From Central Bus Station, kävelee suuret rakennus vasemmalla puolella (Dublin s Custom House). Seuraa polkua pitkin, jonka Liffey. Cross joen O'Connell Bridge ja käänny oikealle pitkin Aston Quay viime USIT matkatoimistoja. At Merchants Arch, muuttuvat Temple Bar jälkeen käänny oikealle lopussa käytävään sitten ottaa 2nd oikealle Temple Bar Pub, ja meillä on 2 ovea ylös pub. Olemme sijaitsee Temple Lane South.

Taxis / Ohjaamot:
On taksin varikolla ulkopuolelta saapuvien halli lentoasemalla. Lentokentältä Temple Bar, se voi maksaa mitä tahansa € 16,00 ylöspäin riippuen kellonajan ja liikennettä. Pyytää ohjaimen noin. Hinta opas ennen kuin pääset sisään ja olla varovaisia et ole ottanut 'maisemareittiä'


Dun Laoghaire Ferryport-lauttasatamaan
DART::
Tämä on Dublinin kaupungin nopea junayhteys, ja se toimii Dun Laoghaire Dart Station Tara Street Rautatieasema Dublinin keskustassa. Käänny vasemmalle Rautatieaseman ja kävellä pitkin laiturille menneisyydestä USIT matka. At Merchants Arch, muuttuu Temple Bar, sitten käänny oikealle lopussa käytävään, otetaan sitten 2nd oikealle Temple Bar Pub, ja meillä on 2 ovea ylös pub. Olemme sijaitsee Temple Lane South.


By Bus:
Take 46 bussilla kaupungin keskustasta ja jäädessänne Fleet Street, Noudata suuntaan täältä Temple Bar, ja se on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Hostel.

From B & I lauttaterminaalista Pohjois Wall
Take the City Express-bussi Central Bus Station (Bus Aran) ja seuraa ohjeita edellä Temple Bar