X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Baroque Hostel

Dózsa György str. 80/A, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


78%Arvosana

  • 73%Rahanarvoinen
  • 77%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 83%Henkilöstö
  • 70%Ilmapiiri
  • 77%Siisteys
  • 83%Palvelut

Kääntäjä: Google Ohjeet:

Alkaen päärautatieasemalta Keleti pu. (Eastern Railway Station):
Bussilla numero 30 (pysäkki on vieressä rautatieasema patsas Gabor Baross) ja jää pois 4. pysäkki, jota kutsutaan Damjanich kadulla. Mene kadun ja soita kelloa 80 / Dozsa Gyorgy street.

Alkaen Nyugatin pu rautatieasema (Western Railway Station):
Raitiovaunulla numero 4 tai 6 suuntaan Fehervari ut-Moricz Zsigmond korter ja jää pois toisella pysäkillä, Kiraly utca. Täällä ottaa johdinautopysäkki (sähköinen väylä) numero 70 suuntaan Elisabetin Kiralyne Utja ja jää pois 5.stop Dozsa Gyorgy street. Mene kadun ja soita kelloa 80 / Dozsa Gyorgy street.

Alkaen kansainvälinen linja-autoasema Nepliget:
Ota raitiovaunu numero 1 tai 1A suuntaan Becsi ut ja jää pois 9.stop klo Erzsebet Kiralyne Utja. Täällä ottaa johdinautopysäkki (sähköinen linja) numero 70 ja jää pois 4.stop klo Dozsa Gyorgy street. Ovikelloa 80 / A. Dozsa Gyorgy street.

Alkaen Ferihegy Airport:
Taksilla: Tämä on paras tapa, jos on kaksi tai useampia, mutta älä ota Tourist Taxi co. "S autoja tai taksilla, ne ovat erittäin kalliita. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on tilata puhelimitse taksin 2000000. He veloittaa 3.600 HUF (n. 15 euroa) per matka kaikkialle Pestin puolella kaupunkia. Unkarissa on tapana antaa 10% kärki taksinkuljettaja, mutta ei ole pakko tehdä niin, jos et halua. Taksiyrittäjät puhua Englanti. Kertoa heille, jossa päätelaite olet ja missä olet odottaa ohjaamolla normaalisti ulkopuolella-niin, että kuljettaja helposti löytää sinut. Kaikki julkiset taksit ovat painettu iso merkkejä niiden puhelinnumeroita molemmin puolin ovea, jolloin se on helpompi tunnistaa ne.

Julkisilla liikennevälineillä:
-Junalla: jos olet Terminal 1, voit mennä junalla rautatieasemalle, joka on vastapäätä Terminal. Se maksaa 300ft varten 2.nd luokan (1,3 euroa) ja Nyugati pu (Länsi-rautatieasema) ja se kestää noin 20 minuuttia. Sieltä voit seurata yllä olevia ohjeita.
-Bussilla: jos haluat mennä bussilla (sekä terminaalit 1 ja 2) sinun täytyy ostaa 2 lippua ensimmäinen (yksi linja ja yksi metro) alkaen lippu kone bussipysäkillä tai sisällä lentokenttäbussilla . Bussilla päätepysäkille (Köbánya-Kispestin), joka on myös viimeinen pysäkki sininen metrolinja (M3). Sitten booli toinen lippu ennen kuin nousta metro.
Ota pois Nyugatin pu ja täältä voit seurata yllä olevia ohjeita.

HUOM: metro palvelu toimii 04,30-23,10 tuntia joka päivä.

Lentokentän minibussi: Voit ottaa minibussi lentokentältä-joka on halvempi kuin taksi, jos olet yksin. Maksu on 2,990 HUF 1 henkilölle, 2 hengelle se maksaa 4,490 HUF.