X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Base Auckland

Corner of Queen St and Darby St, Darby Street, Auckland, Uusi-Seelanti

Kartta ja saapumisohjeet


68%Arvosana

  • 61%Rahanarvoinen
  • 77%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 69%Henkilöstö
  • 60%Ilmapiiri
  • 56%Siisteys
  • 61%Palvelut

Kääntäjä: Google Kansainvälinen lentokenttä:
Kun tullin läpi, käänny oikealle. Tämä vie sinut bussi, shuttle ja taksiasema alueiden ulkopuolella lasiovet rakennuksen. Airbus on äärioikeiston, ohi taksiasema. Airbus lähtee 20 minuutin välein, 24 tuntia vuorokaudessa - tämä on halvin ratsastaa Auckland. Ne vie sinut ovella.

Ajo Base Auckland:
Suuntaa Queen Street - tämä on pääkatu Auckland, ja on merkitty jokaiselle kartalla. Ajaminen alas Queen Street, käänny vasemmalle Darby Street. Tämä on pienempi kadulla Victoria ja Wellesley Street. Näet meidän oviaukko viisi metriä alas Darby St, ja siellä on car park 20 m alempana Darby Street.

Menossa takaisin lentokentälle:
Kun haluat palata lentokentälle, muistakaa saada Airbusin lipun vastaanotosta ja saada meidän alennettu hinta! Airbus pick-up on aivan kadun toisella Base Auckland ja toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Sukkulat voi varata tiettyä pick-up aikaa, 24 tuntia päivässä myös. Voit ottaa taksin lentokentälle ja sieltä pois, mutta koska se on 22 km päässä keskustasta lentokentälle hinta on huomattavasti korkeampi kuin shuttle tai Airbus. Jos otat taksin kysy vastaanotosta alennettuun kiinteä kaupungin lentokentälle.

Muista - tulli- ja maahanmuutto vaativat voit tarkistaa kaksi tuntia ennen lennon. On viisasta tarkistaa tunti ennen kotimaan lentoja, ja älä unohda lisätä matka-aikaa tähän, kun järjestät pickup.