X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Beach Hostel La Rocca Brasil

Pra�a 10A. Centro, Porto de Galinhas, Brasilia

Kartta ja saapumisohjeet


75%Arvosana

  • 73%Rahanarvoinen
  • 76%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 78%Henkilöstö
  • 77%Ilmapiiri
  • 59%Siisteys
  • 73%Palvelut

Kääntäjä: Google Suuntaan päästäkseen meidän hostellissa

Lentäen:
Porto de Galinhas sijaitsee 60 km päässä kansainväliseltä lentokentältä Recife (osavaltion pääkaupunki Pernambuco)

Link:
Paluulennot Porto de Galinhas on mahdollista bussilla tai taksilla. Kysy lisätietoja postitse tai hintoja, voimme jopa tehdä varauksia sinua

Bussi:
Halvin vaihtoehto on tietysti tulla bussilla läpi yhtiön El Cruzeiro ". Bussit voidaan ottaa suoraan poistumista lentokentältä tai keskustasta Recife, matkaa kestoltaan 1 ja 2 tuntia liikenteestä riippuen tiellä ja minne bussiin. Hinnat vaihtelevat välillä 6 ja 10 Brasilian real ja bussit kulkevat noin tunnin välein 05:45-21:45
Kun Porto de Galinhas, käyttää karttaa tulla hostellissa.

Jos haluat mennä takaisin lentokentälle keskustasta Porto de Galinhas, bussit kulkevat välillä 5am ja kaksikymmentäyksi. Lisätietoja voit ottaa yhteyttä suoraan yhtiön El Cruzeiro klo (81) 2101-9000.

Taksilla tai yksityinen järjestävät siirron

Siirrot: Se on erittäin helppo varata mini van ilmastoinnilla koska lentokentällä saapumisen Recife. On olemassa monenlaisia ​​virastojen lentoasemalla jotka tarjoavat tätä palvelua, yleisimmin käytetty on "Lucky Viagens"

Taxi: Se on myös erittäin helppo ottaa taksi lentokentälle saavuttaessa, mutta se on tärkeää pysyä tarkkaavainen hintoihin. Normaalisti taksin 4 ihmistä päivän aikana maksaa noin R $ 100 R ja 120 dollaria yöllä.
Jos haluat varata taksin, voit tehdä sen ennen kuin se ehtii tänne kirjoittamalla suoraan meille info@hostelinportodegalinhas.com ja kertoo meille päivämäärä ja saapumisaika, matkustajamäärä ja kaikki muut tiedot, jotka saattavat tuntua tärkeäAutolla:
Se on helppoa, kun saavuin lentokentälle Recife vuokrata auton loman. Kuten aina, tarvitset voimassa oleva ajokortti ja passi, jotta kaikki tarpeelliset tiedustelut.

Reitti Recife Porto de Galinhas autolla:

Saapua Porto de Galinhas lentokentältä Recife, sinun täytyy ottaa Avenida Mascarenhas de Morais etelään, jatkaa tällä tiellä, kunnes se muuttuu Highway BR-101
Jatka BR-101 noin 10 km ja käännytään oikealle Cabo de Anto Agostinho, ottaa vasemmalle tien PE-060 ja jatkaa hieman yli 20 km. Jälkeen, kun kohtaat risteyksessä tien PE-060, käänny vasemmalle.
Tällä tasolla näet osoittava merkki sisäänkäynnin Porto de Galinhas se tarkoittaa, että olet melkein lopettanut ajon ja tulet meidän nöyrä vähän nurkassa paratiisi.