X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Bed and Breakfast Alla Vucciria

Via Coltellieri, 46, Palermo, Sicily, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


98%Arvosana

  • 98%Rahanarvoinen
  • 95%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 98%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Suosittelemme: tulosta informations

Rautatieasemalta (15 minuts/890 metriä) kävely:

Ole hyvä ja aloita Giulio Cesare Square, mene Via Roma ja sen jälkeen 700 metriä, on ensimmäinen liikennevalot, käänny oikealle puolelle, kävellä 20 metriä ja ensimmäisen kadun päälle lefts puolella, mene suoraan edessä, kun 80 metrin löydät neliön markkinoilla "Vucciria", torin poikki (50 metriä) ottaa oikealla kadun ja olet Via Coltellieri, kun 60 metriä, vasemmalla kädellä puolella, löydät porttina sijalle 46.

Rautatieasemalta (5 minuts/1050 m) autolla:

Ole hyvä ja aloita Giulio Cesare Square, mene Via Roma ja sen jälkeen 700 metriä, on ensimmäinen valo mennä suoraan, ja sen jälkeen 250 metriä päälle oikealla puolella San Domenico Square, parkkeeraa auto tai jätä taksin lähellä " Caff San Domenico ", lähellä löydät tupakkakioski vieressä pieni katu nimeltä" Discesa San Domenico kävelymatkan sisällä on jalka ja seinän edessä löydät lippumme "B & B Alla Vucciria" päälle oikealla side jälkeen kadun ja sen jälkeen 25 metriä oikealle puolelle löydät kansalaistoiminnan numero 46 Via Coltellieri.

Satamasta autolla / jalka (1000 meters/15 minuutin kävelymatkan / 5 minuuttia autolla):

Jätä satama lopussa vasemmalle Via Francesco Crispi, kun 250 metriä olet kiertoliittymä ja käynnistä oikealla puolella Via Cavour, kun 300 metriä ja 20 metriä ennen liikennevalot, käänny vasemmalle puolelle ( Via Antonio Cagini), ITSA kadun varrella ja toimenpiteet 300 metriä, ja se päättyy San Domenico Square, mutta autolla täytyy lopettaa siellä. Etsi tästä "Caff San Domenico", lähellä löydät tupakkakioski vieressä pieni katu nimeltä "Discesa San Domenico", kävellä sisälle jalka ja seinän edessä, löydät lippumme "B & B alla Vucciria "oikealla ilmaisin, käynnistä oikealla puolella jälkeen kadulle ja sen jälkeen 25 metriä oikealle puolelle löydät kansalaistoiminnan numero 46 Via Coltellieri.

Lentokentältä Palermo - Punta Raisi "Falcone Borsellino" (45 minuts/31, 5 km) bussilla:

Tämä palvelu alkavat 05:00 ja sen jälkeen 06:30 on 30 minuutin välein ja lopettaa, kun viimeinen lentokone on laskeutunut (12:00). Bussilla yhtiön Prestia & Comand (6,20 euroa) se lähteä Giulio Cesare Square (päärautatieaseman) täältä, seuraa ohjeita rautatieasemalta.

Lentokentältä Palermo - Punta Raisi "Falcone Borsellino" (57 minuts/31, 5 km) junalla:

Tämä palvelu on 30 minuutin välein (5,80 euroa per henkilö). Ota juna maanalainen lentokentälle, sinne hissillä, se jättää sinut rautatieasemalta, pois se noudata ohjeita rautatieasemalta

Taksilla 35,00 / 40,00 euroa "Adriana Viaggi" pyytää minulta varata auton.

Autolla, alkaen:
Messina / Catania / Agrigento / Caltanissetta / Enna / Ragusa / Siracusa / Aeroporto di Catania;

Jätä valtatie ensimmäinen kiertoliittymä, tekeillä oikealla puolella, voit merkintä Oreto kadulla, mennä aina suoraan 2,5 km, vain kun on kääntyä oikealle tai vasemmalle puolelle, valitse oikealla puolella. Kun 80 metriä löydät Giulio Cesare Square, käännä sen ympärille ja sen jälkeen liikennevalot löydät Roma Street, seuraa ohjeita rautatieasemalta autolla.

Autolla, alkaen:
Trapani / Mazara del Vallo / Marsala / Sagestan / Scopellon / San Vito Lo Capo / Aeroporto "Falcone Borsellino di Punta Raisi;

Jätä valtatie turn-off nimeltään Sferracavallo-Mondellon jälkeen Mondello suuntaan, kun 5,8 km tulet olemaan Margherita di Savoia Avenue (puiden reunustamalla kadulla), mene oikealle puolelle, vastapäätä Mondello rannalla ja mennä suoraan 5,9 km, tulet koko Favoritaan Park aiemmin Royal Park, niin pitkälle kuin löydät seinään. Valitse kadulla lähellä seinän vasemmalla puolella, ja sen jälkeen 150 metriä ottaa oikealla puolella, 400 metrin jälkeen löydät seinä edessä, sen näyttely Välimeren Palermon . Ota sinun oikealla puolella ja noin 100 metrin päässä vasemmalla puolella, mene suoraan ja sinulla on teidän vasemmalla näyttely Välimeren sikäli kuin liikennevalot, että löydät 400 metrin jälkeen. Siirry suoraan Monte Pellegrino Street, seuraa sitä niin pitkälle ensi liikennevalot, jossa käännytään oikealle puolelle. Saat homman silta rautatien 50 metriä ja käännytään vasemmalle puolelle, siirry suoraan ja sen jälkeen 250 metriä näet oikealla Borbonic Prison (15-luvulla), olet oikeassa tavalla, sen jälkeen kadun löydät jälkeen 500 metriä vasemmalla puolella satamasta Palermo. Tällä kadulla, Francesco Crispi Street, voit pysähtyy liikennevaloissa, jossa on (vasemmalla) pääportin portti. Jälkeen 250 metrin olet kiertoliittymä ja käynnistä oikealla puolella Via Cavour, kun 300 metriä ja 20 metriä ennen ensimmäistä liikennevalot, käänny vasemmalle puolelle (Antonio Cagini Street), itsa hieman katu ja se mittaa 300 metriä, ja se päättyy San Domenico Square, mutta autolla täytyy lopettaa siellä. Etsi tästä "Caff San Domenico", lähellä löydät tupakkakioski vieressä pieni katu nimeltä "Discesa San Domenico", kävellä sisälle jalka 10 metriä, käänny oikealle puolelle jälkeen kadulle ja sen jälkeen 25 metriä oikealla puolella löydät kansalaistoiminnan numero 46 Via Coltellieri.