X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Big Apple Hostel

Akbiyik Caddesi Bayramfirin Sok no:12, Sultanahmet, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


98%Arvosana

  • 99%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 99%Henkilöstö
  • 95%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 98%Palvelut

Kääntäjä: Google Mukaan ilma meillä 24 tunnin lentoaseman hakupalvelu. Voimme kerätä sinua päässä Atatürkin lentokentältä (Mainin lentoasema Euroopan puolella) ja (30 euroa) Huomioi .... Tämä hinta ei ole ainoa henkilö, mutta enintään 4 henkilöä yhteensä. (Lisätietoja yhteystiedot meille sähköpostilla) Lisäksi on ilmoitettava, jos saavut klo Atatürkin lentokentälle tai Sabiha Gocken lentokentälle. Lähetä meille sähköpostia nämä tiedot vähintään 24 tuntia ennen sinua on määrä saapua. Voimme myös noutaa sinut Gokcenin Airport (Aasian puolella) ja (75 euroa) Tämä hinta on myös voimassa enintään 4 henkilöä.
Vaihtoehtoisesti Atatürkin lentokentälle, metrolla Zeytinburnu asemalle ja sieltä vaihtaa Raitiovaunu ja päästä pois SULTANAHMET raitiovaunupysäkki. (Raitiovaunu kulkee 06.00 aamulla 23.30 yöllä). Noudata alla kun saat pois raitiovaunulla.

Sabiha Gocken lentokentältä, voit ottaa HAVAS bussikuljetuksen Taksim. Bussi lähtee klo 0500 ja 0600 ja myös puolen tunnin välein välillä 18.00-23.00. Alkaen 23,00-1,00 voi olla lisäpalvelu puolen tunnin välein. Taksim, voit ottaa taksin hostellille tai metrolla Kabatas ja sitten raitiovaunulla mennä Sultanhamet. Noudata alla, kun saat pois raitiovaunulla. Käy Havas verkkosivuilla lisätietoja.

raitiovaunulla Aksaray. Sieltä sinun pitää ylittää ajoradan kautta jalankulkijoiden metro (joka on alla tie). Kun poistut metro, näet toisen raitiovaunulinja vastapäätä sinua, nimeltään Yusuf Pasa. Raitiovaunulla Sultanahmet. Varmista, että olet menossa oikeaan suuntaan! Jää pois Sultanahmetin pysäkki. Jää pois raitiovaunu ja kävellä alamäkeä. Näet matkailuneuvonnasta. Ne ovat avoinna päivisin ja he voivat auttaa ohjata sinut majatalo. Jos ei, kävele puiston kohti Sinistä moskeijaa. Pass edessä Sininen moskeija oikealla. Kävele tiellä - näet Blue Hotel (MAVI EV) kulmassa. Käänny oikealle kuin tie kaartaa. Ota ensimmäinen tien vasemmalla. Näet lukuisia matto kauppoja. Kävele alas ja ota ensimmäinen tie vasemmalle ja sitten ensimmäinen hiiren näet Big Apple Hostel & Hotel merkki. Jos sinulla on ongelmia, ota puhelin meille ja me tulemme hakemaan sinut.

Kouluttamalla raitiovaunulla asemaa vastapäätä Sultanahmet ja noudata edellä annettuja ohjeita.

By pienvene- kun saavut Karakoyn, kävele Galata-silta ja raitiovaunulla Sultanahmet.