X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Birmingham Central Backpackers

58 Milk Street, Digbeth, Birmingham, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


77%Arvosana

  • 77%Rahanarvoinen
  • 80%Turvallisuus
  • 82%Sijainti
  • 81%Henkilöstö
  • 76%Ilmapiiri
  • 71%Siisteys
  • 74%Palvelut

Kääntäjä: Google Meidän osoite on 58 Coventry Street, Digbeth, Birmingham B5 5NH. Olemme kulmassa Coventry Street ja maitotuotteiden Street aivan Digbeth High Street, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Bull Ring-ostoskeskuksesta.

Alkaen Digbeth bussiasemalta. Pää ulos pääovesta valmentaja asemalle Star Bucks. Käänny oikealle ja pää alaspäin Digbeth High Street. Kun olet ylittänyt ensimmäisen suojatie klo Rea Street, ylittää suojatie on pääkadulla. Näet Metro on vastakkaisella puolella tietä. Tulet sitten päästä kulmassa Milk Streetin ja High Street. Big Bulls Head pub on nurkassa. Pää alas Milk Street ja ottaa ensimmäinen vasemmalle, olemme kulmassa.

New Street Station: Kävele ulos rautatieasemalta pohjakerroksessa. Cross over kadulle päin Boots apteekki. Käänny vasemmalle ja kävele tunnelin läpi. Kun ulos toisella puolella näet Moor Street Station kadun ja valtava rakennus hopea heijastimet sen oikealla puolella. Tämä on Selfridges rakennus. Seuraa Selfridges rakennuksen ympärillä pitää sen oikealla puolella. Kun saat kulman näet suuri kirkko ja liikennevalot. Käänny vasemmalle kadulla, tämä on Digbeth High Street. Kävele alas 4 katuja ja käänny vasemmalle Milk Street. Olemme yksi katu alas vasemmalle kulmassa Coventry ja Milk Street.

Alkaen Moor Streetin juna-asemalta: Kävele ulos Moor Streetin juna-asemalta vasemmalle. Mene suoraan kohti Moor Street Car Park. Mene oikealle pysäköintialueelle pitkin katua kohti iso kirkko hopea disked rakennuksen oikealla puolella. Ota vasemmalle Digbeth High Street ja kävele neljä kaduilla. Ota oikealle kadulla vain ohi metroa sandwich shop ja jossa valkoinen ja musta merkki viittaa Birmingham Central Backpackers klo Milk Street (Big Bulls Head Pub ja Etelä Birmingham College on kadunkulmassa.) Kävele yksi katu Coventry Street josta löydät violetti ja sininen rakennus. Tämä on Birmingham Central Backpackers!

Lentokentältä voit ottaa juna, joka on noin 15 minuuttia New Street Station. Sitten vain seuraa yllä olevia ohjeita. Voit myös ottaa 900 bussilla lentokentältä Digbeth Coach Station (National Express) kaupungin keskustassa. Jää pois Digbeth bussiasemalta pysäkki. Cross over pääkatu kohti metroa ravintola. Ota vasemmalle Milk Street, tämä on kadulla Big Bulls Head pub ja Etelä Birmingham College. Olemme sijaitsee yhden kadun alas vasemmalle puolelle.

Vuodesta Mega Bussipysäkki: Mene alas kadun päässä Bannatynes ​​kohti pitkä valkoinen taloyhtiön kutsutaan Masshouse. Liikennevaloissa käänny oikealle. Tämä on Moor Street Queensway. Kävele rakennuksen hopea levyt ulkopuolelta ja Moor Streetin juna-asemalta ja käänny vasemmalle sitä. Sitten ylittää tien yli ja mennä oikealle katu nimeltä Moor Street Queenswaystä ja kävelevät iso kirkko. Klo Digbeth High Street ottaa vasemmalle. Kävele 4 katuja alas Milk Street (Big Bulls Head Pub ja Etelä Birmingham College on risteyksessä.) Ota vasempaan Maito Street ja kävellä katua alas Coventry Street. Olemme sininen ja violetti rakennuksessa Coventry Street ja Milk Street!

NEC: NEC pääsee meille linja-auto tai juna. Sekä linja-autoaseman ja bussi NEC ovat minuutin kävelymatkan päässä hostellista. Et voi voittaa sitä mukavuussyistä! Muuten voit kävellä New Street Station 7 minuuttia ja junalla.