X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Bradbury Jockey Club Youth Hostel

66, Tai Mei Tuk Road, Tai Po, Hong Kong, Hong Kong

Kartta ja saapumisohjeet


63%Arvosana

  • 60%Rahanarvoinen
  • 60%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 60%Ilmapiiri
  • 40%Siisteys
  • 60%Palvelut

Kääntäjä: Google Hongkongin kansainvälinen lentokenttä
Bussilla E41 ja jää pois Po Heung Bridge Tai Po. Vaihda bussi 75K (bussi 275R Sun & Public Holiday ja jää pois Lung Mei) tai vihreä minibussi 20C Tai Mei Tuk bussiterminaalista. Kävele Tai Mei Tuk Road noin 10 minuuttia hostellissa.

Tutustu www.kmb.hk/en varten bussilinjan ja maksu, ja www.td.gov.hk vihreiden pikkubussi yksityiskohtia.

Rail
Alkaen Lo Wu tai Lok Ma Chau ottaa East Rail linja Tai Po Market ja Lopeta A3. Bussilla 75K (bussi 275R Sun & Public Holiday ja jää pois Lung Mei) tai vihreä minibussi 20C Tai Mei Tuk bussiterminaalista. Kävele Tai Mei Tuk Road noin 10 minuuttia hostellissa.

Tutustu www.mtr.com.hk junan tiedot, www.kmb.hk/en varten bussilinjan ja maksu, ja www.td.gov.hk vihreiden pikkubussi yksityiskohtia.

Metro
Ottaa MTR Tai Po Market Station ja Lopeta A3. Bussilla 75K (bussi 275R Sun & Public Holiday ja jää pois Lung Mei) tai vihreä minibussi 20C Tai Mei Tuk bussiterminaalista. Kävele Tai Mei Tuk Road noin 10 minuuttia hostellissa.

Tutustu www.mtr.com.hk metro yksityiskohtia, www.kmb.hk/en varten bussilinjan ja maksu, ja www.td.gov.hk vihreiden pikkubussi yksityiskohtia.

Bussi
Bussilla 75K (bussi 275R Sun & Public Holiday ja jää pois Lung Mei) tai vihreä minibussi 20C Tai Mei Tuk bussiterminaalista. Kävele Tai Mei Tuk Road noin 10 minuuttia hostellissa.

Tutustu www.kmb.hk/en linja aikataulu ja yksityiskohdat, ja www.td.gov.hk vihreiden pikkubussi yksityiskohtia.

Pysäköinti
Metri pysäköinti lähellä hostellissa.