X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Brussels Hello Hostel

Rue de l'Armistice 1, Bryssel, Belgia

Kartta ja saapumisohjeet


79%Arvosana

  • 76%Rahanarvoinen
  • 82%Turvallisuus
  • 71%Sijainti
  • 83%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 79%Siisteys
  • 79%Palvelut

Kääntäjä: Google Huomaa, että metro pysähtyy 0010 (kymmenen yli puolenyön).

Brysselin kansainvälinen lentokenttä (Zaventem):
Junalla menossa Brysseliin alakertaan ja jää pois Gare du Midi (Brysselin eteläiseltä). Sieltä toteutettava rivi 2 metrossa suuntaan Simonis. Jää pois Simonis ja toteutettava Lopeta Avenue de Jette. Etsi iso, valkoinen Godiva tehtaalla; jos seisot sen edessä päin tehdas, hostelli on 20m oikealla Rue de l'aselevon 1.

Charleroin lentokenttä:
Varokaa! Charleroin lentoasema ei ole Brysselin lähellä; sen tunnin ajomatkan päässä.
Ottaa bussikuljetus lentokentältä Brussels Midi (Brysselin eteläiseltä) rautatieasemalta. Matka-aika on noin tunnin ja maksaa 13. Sieltä toteutettava rivi 2 metrossa suuntaan Simonis. Jää pois Simonis ja toteutettava Lopeta Avenue de Jette. Etsi iso, valkoinen Godiva tehdas, jos olet seisoo sen edessä päin tehdas, hostelli on 20m oikealla Rue de lArmistice 1.

Gare du Midi (Brysselin eteläiseltä) rautatieasemalta:
Toteutettava rivi 2 tai 6 metrossa suuntaan Simonis. Jää pois Simonis ja toteutettava Lopeta Avenue de Jette. Etsi iso, valkoinen Godiva tehdas, jos olet seisoo sen edessä päin tehdas, hostelli on 20m oikealla Rue de lArmistice 1.

Alkaen Central Station:
Toteutettava metrolinja 1 suuntaan Gare de LOuest / Weststation. Jää pois Beekant asemalla. Täältä toteutettava rivi 2 Simonis. Käänny liittymästä Avenue de Jette. Etsi iso, valkoinen Godiva tehdas, jos olet seisoo sen edessä päin tehdas, hostelli on 20m oikealla Rue de lArmistice 1.

Oli vain noin 100 metrin päässä Simonis asemalta.