X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Brussels Hello Hostel

Rue de l'Armistice 1, Bryssel, Belgia

Kartta ja saapumisohjeet


79%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 81%Turvallisuus
  • 71%Sijainti
  • 81%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 79%Siisteys
  • 79%Palvelut

Kääntäjä: Google Huomioithan, että metro pysähtyy 0010 (kymmenen yli puolenyön).

Brysselistä kansainvälinen lentokenttä (Zaventem):
Junalla menossa Brysseliin alakertaan ja jää pois Gare du Midi (Bryssel-South). Sieltä linja 2 metrossa suuntaan Simonis. Jää pois Simonisin ja toteutettava Lopeta Avenue de Jette. Etsi iso, valkoinen Godiva tehdas; jos seisot sen edessä päin tehdas, hostelli on 20m oikealla Rue de l'välirauhan 1.

Charleroin lentokenttä:
Varokaa! Charleroin lentokenttä ei ole Brysselin lähellä; sen tunnin ajomatkan päässä.
Ota bussikuljetus lentokentältä Brussels Midi (Brysselin eteläiseltä) rautatieasemalta. Matka-aika on noin tunnin ja maksaa 13. Sieltä linja 2 metrossa suuntaan Simonis. Jää pois Simonisin ja toteutettava Lopeta Avenue de Jette. Etsi iso, valkoinen Godiva tehdas; jos olet seisoo sen edessä päin tehdas, hostelli on 20m oikealla Rue de lArmistice 1.

Gare du Midi (Brysselin eteläiseltä) rautatieasemalta:
Take Line 2 tai 6 metrossa suuntaan Simonis. Jää pois Simonisin ja toteutettava Lopeta Avenue de Jette. Etsi iso, valkoinen Godiva tehdas; jos olet seisoo sen edessä päin tehdas, hostelli on 20m oikealla Rue de lArmistice 1.

Rautatieasemalta:
Toteutettava metrolinja 1 suuntaan Gare de LOuest / Weststation. Jää pois Beekant asemalla. Sieltä toteutettava linja 2 Simonis. Toteutettava Lopeta Avenue de Jette. Etsi iso, valkoinen Godiva tehdas; jos olet seisoo sen edessä päin tehdas, hostelli on 20m oikealla Rue de lArmistice 1.

Oli vain noin 100 metrin päässä Simonis asemalta.