X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Budapest Budget Hostel

Ipar u. 15-21, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


83%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 72%Ilmapiiri
  • 86%Siisteys
  • 78%Palvelut

Kääntäjä: Google Ajo Budapest Budget Hostel:

GPS-koordinaatit:
N 47,47856
E 19,07133

Budapest Budget Hostel
Ipar u. 15-21
Budapest
1095

Riippumatta muodossa joukkoliikenne käytät Budapest, älä unohda ostaa lippusi ennakkoon (et voi ostaa sitä aluksella) ja lyö sen ajoneuvoon.

Lentokentältä:
Ota bussi 200E kunnes sen lopulliseen määränpäähän, Kőbánya-Kispestin. Ota sininen metrolinja kunnes Corvin Negyed. Vaihda raitiovaunut 4 tai 6, matkailu 2 pysähtyy ja jää pois Mester utca. Mene pitkin katua Mester utca. Kun 5 minuutin kävelymatkan oikealla puolella voit törmätä Ipar utca. Käänny tähän kadulle ja vasemmalla puolella pian näet merkki Budapest Budget Hostel. Meillä on erillinen kello keskellä iso ruskea ovi paina sitä ja odota kunnes avaamme oven.

Rautatieasemalta Keleti:
Bussilla 5, 7, 173, 7E, 173E ja jää pois Blaha Lujza ter. Sieltä raitiovaunuilla 4 tai 6 ja jää pois Mester utca. Mene pitkin katua Mester utca. Kun 5 minuutin kävelymatkan oikealla puolella voit törmätä Ipar utca. Käänny tähän kadulle ja vasemmalla puolella pian näet merkki Budapest Budget Hostel. Meillä on erillinen kello keskellä iso ruskea ovi paina sitä ja odota kunnes avaamme oven :)

Rautatieasemalta Nyugati:
Ota raitiovaunut 4 tai 6 ja jää pois Mester utca. Mene pitkin katua Mester utca. Kun 5 minuutin kävelymatkan oikealla puolella voit törmätä Ipar utca. Käänny tähän kadulle ja vasemmalla puolella pian näet merkki Budapest Budget Hostel. Meillä on erillinen kello keskellä iso ruskea ovi paina sitä ja odota kunnes avaamme oven :)