X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Budapest Budget Hostel

Ipar u. 15-21, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 77%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 82%Ilmapiiri
  • 82%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Ajo Budapest Budget Hostel:

GPS-koordinaatit:
N 47,47856
E 19,07133

Budapest Budget Hostel
Ipar u. 15-21
Budapest
1095

Tahansa muodossa joukkoliikenteen käytät Budapestissa, älä unohda ostaa lippu etukäteen (voit ostaa sitä aluksella) ja booli sen ajoneuvoon.

Lentokentältä:
Bussilla 200E kunnes sen lopulliseen määränpäähän, Kőbánya-Kispest. Ota sininen metrolinja kunnes Corvin negyed ". Vaihda raitiovaunut 4 tai 6, matka 2 pysäkin ja jää pois "Mester utca". Mene pitkin katua "Mester utca". Jälkeen 5 minuutin kävelymatkan oikealla puolella voit törmätä "Ipar utca". Käänny tämän kadun ja vasemmalla puolella pian näet merkin Budapest Budget Hostel ". Meillä on erillinen kelloa keskellä iso ruskea ovi - paina sitä ja odota, kunnes avaamme oven.

Rautatieasemalta "Keleti":
Bussilla 5, 7, 173, 7E, 173E ja jää pois "Blaha Lujza tér". Sieltä ottaa raitiovaunut 4 tai 6 ja jää pois "Mester utca". Mene pitkin katua "Mester utca". Jälkeen 5 minuutin kävelymatkan oikealla puolella voit törmätä "Ipar utca". Käänny tämän kadun ja vasemmalla puolella pian näet merkin Budapest Budget Hostel ". Meillä on erillinen kelloa keskellä iso ruskea ovi - paina sitä ja odota, kunnes avaamme oven :)

Rautatieasemalta "Nyugatin":
Ota raitiovaunut 4 tai 6 ja jää pois "Mester utca". Mene pitkin katua "Mester utca". Jälkeen 5 minuutin kävelymatkan oikealla puolella voit törmätä "Ipar utca". Käänny tämän kadun ja vasemmalla puolella pian näet merkin Budapest Budget Hostel ". Meillä on erillinen kelloa keskellä iso ruskea ovi - paina sitä ja odota, kunnes avaamme oven :)