X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen CabanaCopa Hostel

Travessa Guimarães Natal, 12, Copacabana, Rio de Janeiro, Brasilia

Kartta ja saapumisohjeet


83%Arvosana

  • 81%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 86%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 81%Ilmapiiri
  • 86%Siisteys
  • 75%Palvelut

Kääntäjä: Google CabanaCopa Hostel on hyvin helppo löytää - se on vain yhden korttelin päässä Arcoverde metroasemalta. Iso siirtomaa talo sijaitsee keskellä Copacabana-rannalta, tunnetuin naapurustossa Rio de Janeiro.

Taksilla Arcoverde metroasema:
Lentokentältä:
Riippuen ajasta, keltainen taksi pitäisi maksaa 30-40 real. Erityistä taksilla (valkoinen, sininen tai punainen) pitäisi maksaa 80-100 real. Yksinkertaisesti näyttää tai kertoa kuljettajalle mennä Arcoverde metroasemalle, yhdessä meidän katuosoite he tietävät minne mennä. Emme voi järjestää lentokenttäkuljetuksen jos haluat!

Päässä linja-autoasemalta:
Ottaa erityinen taksi aivan linja-autoasemalta. Maksat kiinteä maksu tiskillä. Se maksaa noin 20 real päästä Copacabana. Yksinkertaisesti näyttää tai kertoa kuljettajalle mennä Arcoverde metroasemalle, yhdessä meidän katuosoite he tietävät minne mennä.


Bussilla Arcoverde metroasema:
Lentokentälle:
Halvempi vaihtoehto on "todellinen" linja. Kävellä ulos saapuvien lounge, ota oikealle ohi odotus taksit ja varoa lentokentältä bussipysäkille. Se maksaa noin 6 real ja kuljettaja puhuu Englanti. Se menee pitkin päärantakadulta Copacabanan - "Avenida Atlantica". Kysy pysähtyä Copacabana Palace Hotel. Sitten voit kävellä kadulla "Rodolfo Dantas" enintään Cardeal Arco Verde-metroasemalta.

Päässä linja-autoasemalta:
Ottaa "Real" Bussi edestä linja-autoasemalle. Se maksaa 4 real ja kuljettaja puhuu Englanti. Kävellä ohi taksiasema aivan aseman ja odotat bussia sivussa tien vastakkaista. Ne kulkevat 15 minuutin välein ja pysähtyy päärantakadulta (Avenida Atlantica). Kysy pysähtyä Copacabana Palace Hotel. Sitten voit kävellä kadulla "Rodolfo Dantas" enintään Cardeal Arco Verde-metroasemalta.

Alkaen Arcoverde metroasema CabanaCopa Hostel:
Mene aseman takana ja käänny oikealle vieressä huoltoasema - näet katu "Rua Guimaraes Natal". Kävele kunnes näet Chacrinha Park. Olemme talon numero 12 asti Park Street. Iso vihreä ja keltainen talo bambu aita. On helppo nähdä!