X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Canape Connection

12 A William Gladstone Street, Sofia, Bulgaria

Kartta ja saapumisohjeet


92%Arvosana

  • 92%Rahanarvoinen
  • 98%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 88%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google Voit helposti päästä sinne lentokentälle, Keski-rautatie-ja linja-autoasemilta.

Päässä bussi-ja rautatieasemalta metrolla suuntaan Lozenets (Лозенец) ja jää pois NDK asemalla. Exit Vitosha Blvd. Walk 4 korttelin päässä Vitosha Blvd kunnes saat William Gladstone Str. (Уилиям Гладстон). Käänny vasemmalle ja sen jälkeen toinen lohko näet merkki 12A ja Canape Connection vasemmalla puolella

Jos käytät-maakuljetusten:
Osta kaksi lippua 1,00 BGN jokaisen (yksi sinulle ja yksi reppuun) kuljettajan tai sanomalehti seistä ja kun bussiin heti lyö kaksi lippua. Jos et booli, ne eivät ole voimassa.

Jos olet ryhmän 3 tai 4 henkilöä, on noin sama hinta ottamaan taksin. Ole hyvä mieli, että hinta per km pitäisi olla alle 1 BGN (noin ,60-0,70 BGN). Tämä voidaan helposti nähdä tarroja auton ikkunat. Suosittelemme, että ennen kuin hyppää taksin, koska on olemassa paljon väärennettyjä taksit lentoaseman ympäristössä ja asemat veloittaa paljon enemmän.

Lentoasemalta:
Catch bussi numero 84 (Terminaali 1 ja 2) ja jää pois viimeinen pysäkki, nimeltään BSFS (БСФС). Sitten rajat rajat tiellä Starbucks ja kävellä 3 korttelin Patriarh Evtimii Square (tunnetaan Popa) ja mennä raitiovaunulla numero 12 tai 18 3 pysähtyy, jää pois Makedonia kulmaohjain (Площад Македония). Sitten jos sinulla on edessään Square käänny vasemmalle ja kävele 4 korttelin Hristo Botev Boulevard (бул. Христо Ботев) ja käänny vasemmalle 4th street. Tämä on William Gladstone Street (ул. Уилям Гладстон). Mene 1 korttelin edelleen - näet numero 12A oikealla puolella.