X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Casa Alto Vidigal

Rua Armando de Almeida Lima 2, Vidigal, Rio de Janeiro, Brasilia

Kartta ja saapumisohjeet


63%Arvosana

  • 70%Rahanarvoinen
  • 50%Turvallisuus
  • 60%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 70%Ilmapiiri
  • 50%Siisteys
  • 50%Palvelut

Kääntäjä: Google HUOMIO LYHYTAIKAINEN Bookers:
Tärkeää tietoa niitä, jotka varaavat ja saapuvat samana tai seuraavana päivänä. Täytä saapumisaika varauslomake, jotta tiedämme, kun saavut ja joku avaa oven sinulle !!! Tai yksinkertaisesti pudota meille sähköpostia !!


Miten tänne (julkinen liikenne):
(*) On bussiyhtiö "todellinen", rivi "Premium", sininen / C linja, joka kulkee kansainvälinen lentokenttä (Antonio Carlos Jobim / Galeao) ja Santos Dumont, ja Novo Rio bussiasemalta.
Bussi lähtee joka 15-20 minuuttia.
Tarkista niiden aikataulut tässä: http://tinyurl.com/lm4uq49

(*) Ota tämä bussi 13 R $ ja pyytää kuljettajaa pudottaa teidät suulla Favela Vidigal, joka on seuraava bussipysäkki jälkeen Sheraton Hotel, Avenida Niemeyer.

(*) Klo sisäänkäynnin voit jo nähdä moto-taksit. Ota yksi 2,50 ja kysy "Arvrao" (käännetty iso vanha puu) / Casa Alto Vidigal. Kaikki siellä tietävät meidän pysäkki. Älä kysy hintaa, koska kun luet tätä tiedät jo se on 2,50 R $. Taxistas aina yrittää repiä sinut ja pyytää 5 R $, tai jopa enemmän (olemme kuulleet tarinoita näin).
Paras on olla 2,50 R $ valmiina, joten sinun ei tarvitse odottaa tai vaihdon keskustella siitä.
=> Jos sinulla on raskas pussi antaa heille 3,50 R $. Muista, puhumme 1 R $ tai 0,50 USD enemmän joten älä pihi. Haluat heidän pelata teidän puolellanne, ei sinua vastaan!

(*) Et ole aina ratsastus moottoripyörä? Ei hätää, pitää kävely päätiellä ja jälkeen 30m voit jo nähdä valkoinen VW taksi combi kulkee, pysäköity edessä pizzeria Pizza Lit ". Sama hinta, 2,50 R $ ja varmista, että se tuo sinut Arvrao.
Arvrao on myös viimeinen pysäkki, päätä kohti poliisi ja ottaa tämä tie loppuun, jotta katselukulmasta. Kävele portaat alas ja talo vasemmalla kanssa Graffitis se on!