X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Casa Kiwi Hostel Medellin

Carrera 36 # 7 - 10, Medellín, Colombia

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 86%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 96%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Osoite: Carrera 36 Numero 7-10.


+ Päätteeltä Norte linja-autoasema:

(1) Taksi maksaa noin 12,000 dollaria COP. Kerro kuljettaja mennä Parque Lleras ja sitten ottaa Calle 7 ylös majalle. Kaikki taksinkuljettajat Medellin on käytettävä Taxi Meter, joten varmista, että he käynnistä se kun päästä taksilla.

(2) Metro / Bussi yhdistelmä. Vuonna metroasema jonka Terminal Norte, ostaa Poblado Integrado lippu: yksi lippu Metro ja toinen Metro Bus. Ota Metro etelään El Poblado metroasemalta. Siellä bussilla, joka kertoo Metro. Jää pois Domino Pizza Carrera 36. Kävele Carrera 36 Calle 7 ja näet Casa Kiwi Hostel vasemmalla.


+ Päätteeltä Sur linja-autoasema / Olaya Herrera Paikallinen lentokenttä:

(1) Taksi maksaa noin 6,000 dollaria COP. Kerro kuljettaja mennä Parque Lleras ja sitten ottaa Calle 7 ylös majalle. Kaikki taksinkuljettajat Medellin on käytettävä Taxi Meter, joten varmista, että he käynnistä se kun päästä taksilla.


+ Vuodesta Jose Maria Cordoba International Airport:

(1) On olemassa turvallisia, luotettavia taxies ulostulossa lentokenttä, joka veloittaa joukko nopeudella 60,000 dollaria COP. Vain antaa heille osoite hostellissa, ja kertoa heille, että se on muutaman korttelin päässä Parque Lleras El Poblado. Kysy myös hinta ennen päästä taksin varmista, että ne eivät ylihinta. 60,000dollari on virallinen korko 2014.

(2) Voit myös ottaa shuttle (colectivo) päässä lentokentältä keskustaan ​​Medellin. Sieltä taksilla Casa Kiwi on noin 8,000 dollaria COP.


Jos joskus on ongelma taksinkuljettaja hinta, ota rohkeasti kysyä apua vastaanoton, kun saavut Casa Kiwi, jotta voimme auttaa suoristaa asioita.