X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Casa Ortega

46, rue des Petites Maries, Marseille, Ranska

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 83%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 87%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 93%Ilmapiiri
  • 97%Siisteys
  • 97%Palvelut

Kääntäjä: Google Casa Ortega sijaitsee kolmen minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta ja linja-autoasema Saint-Charles.

On kaksi tapaa päästä meidän B & B:
Lopusta iso kuuluisa kivi portaat:
Käänny oikealle ja mennä noin 10 metriä ja käänny oikealle jälleen ja mennä jopa kadulla noin 50 metriä. Vasemmalla puolella näet neliö, joka on käänteinen puolella katua, se on Place Bernard Dubois. Katu rue des Petites Maries menee alas vasemmalla puolella CAF tupakkakauppa (Balto), joka on Aukion keskellä. Löydät Casa Ortega viisi metriä alas, vasemmalla puolella klo 46 rue des Petites Maries.

Asemalta St Charles lopussa alustan:
Liukuportaita yhden tason alaspäin ja mene Lopeta Boulevard Maurice Bourdet. Klo apteekki ja posti, jätä taksi vasenta ja käänny vasemmalle Boulevard Maurice Bourdet. Kävellä 50 metriä. Oikealla puolella näet Place Bernard Dubois neliö. Katu rue des Petites Maries menee alas vasemmalla puolella tupakka kauppa (Balto), joka on Aukion keskellä. Löydät Casa Ortega viisi metriä alas vasemmalle 46 rue des Petites Maries.

Autolla:
Via maantieajossa A7: poistumisasemasta Saint-Charles; yläosassa Boulevard Charles Nedelec kun asema on aivan edessäsi, kääntyä oman oikealle, kunnes tulet bulevardi Maurice Bourdet ja laskeutua noin 70 metriä. Oikealla puolella näet aukio, Place Bernard Dubois. Meidän kadulla, rue des Petites Maries, menee alas vasemmalla puolella tupakka kauppa (Balto), joka on keskellä tätä Plaza. Löydät Casa Ortega viisi metriä alas vasemmalle 46 rue des Petites Maries.

Via maantieajossa A55: seurata suuntaan Centre Ville - Vieux Port ja aseman Saint-Charles.

Junalla tai bussilla:
Casa Ortega sijaitsee noin 50 metrin päässä asemalta Saint-Charles tai linja-autoasemalta.

Navettes (shuttlebusses) lähtevät lentokentälle: asemalla on shuttlebusses on aseman Saint-Charles.
Matkan kesto on 25 minuuttia. Kuljetukset lähtevät 05:10 asti 00:10 20 minuutin välein, kunnes viimeisen lennon.