X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Caspian Hostel

Asef zeynalli 29 / 9, Baku, Azerbaidžan

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 96%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 96%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Hostelli sijaitsee vieressä Meridian Hotel vanhassakaupungissa. Jos olet hotellin edessä ottaa pieni kulku vasemmalla Meridian - meidän hostelli on vain 30 metrin vasemmalla, toinen ovi oikealla, ensimmäisessä kerroksessa.

lentokentältä:

selkein tapa on ottaa taksi. Tämän pitäisi maksaa 20 uutta manat eli noin 24 dollaria (joskus se voi olla nimeltään 10 Shirvan tai 10000 vanha manat). se on parempi neuvotella tämän ennen kuin syötät taksilla.

saada taksinkuljettaja vie vanhan kaupungin (Icheri sheher) ja pudottaa sinut edessä Meridian Hotel. sitten
1. Asetu Meridian Hotel ottaa kuja suoraan vasemmalle.

2. Kävele 25 metriä ja ottaa kolmas ovi näet vasemmalla - se on vaaleansininen väri ja viimeinen ovi kujalla.

3. kerroksessa suoraan edessä tämän sisäänkäynti on ovi ympäröi vaaleanpunainen seinä.

4. Tämä on hostelli. On vähän kamelin kuva oveen.

linja-autoasemalta:

olet todennäköisesti pudotetaan pois tärkein avtovag, suhteellisen lähellä 20 Janvar metroasema. riippuen vuorokaudenajasta ja koko laukkuun, voit joko taksilla (noin 6 manat, katso edellä suuntiin) tai metrolla poistumalla bussiterminaali, kääntämällä ympäri kohtaamaan velotrek monimutkainen, ja kävely toisella puolella monimutkainen löytää metro sisäänkäynnin (katso alla ohjeet tulevat metrolla).

metrolla:

metro on erittäin halpa tapa saada ympäri kaupunkia, mutta voi olla vaikea neuvotella joku uusi Baku, joka ei puhu venäjää tai turkkilainen / azeri.

käyttää metro, ostaa kortin 2 manat ja laittaa vähän rahaa (älä mene yli laidan jokainen matka on vain 5 qepik, niin saat 20 matkoja manat). sitten, metrolla Baki soveti. joissakin osissa linjat, junat vuorottelevat kohde, joten joko varmista, että saat baki soveti juna tai muutos 28. toukokuuta asemalle.

kun saat pois baki soveti, käänny oikealle ja taas oikealle, kohdata kaupungin muurien. läpi yhdyskäytävän, käänny oikealle ja seuraa seinää kunnes tulet vanha hammam uponnut maahan. käänny vasemmalle eteen hammam ja kävellä pitää British Council rakennuksen vasemmalla. Jatka suoraan eteenpäin ja tulet pienellä aukiolla. Täällä vasemmalla näet suhteellisen isompi rakennus Hotel Meridian. Sitten

1. Asetu Meridian Hotel ottaa kuja suoraan vasemmalle.

2. Kävele 25 metriä ja ottaa kolmas ovi näet vasemmalla - se on vaaleansininen väri ja viimeinen ovi kujalla.

3. kerroksessa suoraan edessä tämän sisäänkäynti on ovi ympäröi vaaleanpunainen seinä.

4. Tämä on hostelli. On vähän kamelin kuva oveen.


lautta:

tee tapa vanhan kaupungin pitkin neftchiler - pääkatu vieressä bulevardi. Helpoin tapa löytää oikea sisäänkäynti on mennä azneft neliö (ks kartat alla) sitten ottaa ensimmäinen sisäänkäynnin vanhan kaupungin, joka sijoittaa sinut edessä Meridian Hotel. Sitten seuraa "lentokentältä" ohjeita.