X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Catania City Center

Via naumachia 103, Catania, Sicily, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


96%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 100%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentoasemalta:

- Autolla:
Kun poistut lentokentältä sinun täytyy seurata suuntaan "Catania PORTO", kun näet satamaan Catania oikealla löydät pyöreä piste Mc Donald Pikaruoka. Menet ympäri ja ottaa pieni kiivetä noin 20 metriä, lopussa kiivetä sinun täytyy mennä oikealle ja sitten ottaa ensimmäinen katu vasemmalla nimeltään "Via del Plebiscito". Seuraa tätä katua kunnes löydät sinun oikeassa ESSO Huoltoasema, siellä sinun täytyy ottaa kadun oikealla ja käänny oikealle taas Via Naumachia. Olemme keltainen rakennus tuulimyllyjä numero 103!

- Bussilla:
aivan rakennuksen löydät linja-autoasema, siellä kannattaa odottaa bussi numero 457 (muistaa ostaa lippu etukäteen Tabacchille kauppa lentokentän sisällä, se maksaa 1 euro) ja jää pois "Piazza San Placido '. Käänny vasemmalle Via Vittorio Emanuele ja päästä Piazza Duomo.
Vasemmalla puolella neliön löydät suihkulähde ja sieltä se alkaa Via Garibaldi. Ota tämä katu ja mennä suoraan kunnes tulet numeron 187. Käänny vasemmalle Via Abate Ferrara ja sitten oikealle Via Naumachia. Katsokaa vasemmalla puolella katua: klo numero 103 löydät keltainen rakennus, jossa tuulimyllyt parvekkeet!


Jos saavut junalla, kun poistut aseman löydät bussipysäkki. Sinun täytyy ottaa bussi nro 431Nero ja sinun täytyy saada pois Via Plebiscito bussipysäkillä edessä "Panifico Carrasi", juuri ennen hieman Square kello kadun numero 290. Täällä otat kadun kulmassa ja Panificio, Via Abate Ferrara ja sinun täytyy kääntyä ensimmäinen katu vasemmalle Via Naumachia. Olemme keltainen rakennus numero 103.


Jos haluat ottaa taksin voi maksaa noin 20,00 euroa.