X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Central Hotel - Bucharest

13 Brezoianu str, Bukarest, Romania

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google Ovat lähellä finanssi-, kulttuuri-ja ostosalueella kaupungin ja kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten parlamentti ja Cismigiu Garden, hotelli on täydellinen niin liike-kuin vapaa-ajan matkustajille. Hotellille pääsee helposti useilla eri liikennevälineillä.
Lentoasemalta:
Hotellin kuljetuspalvelu - siirrot ja lentokentälle - hinnat alkaen 25 EUR / hlö / suunta, riippuen määrä hlö, palvelu on pyynnöstä ja saatavuudesta riippuen, joten varaa se etukäteen.
ajo
Otopenin lentokentältä: Take DN1 - kohti Bukarest, pitää Streight asti Victoriei Square. Vuonna Victoriei Square toteutettava 3rd Lopeta Lascar Catargiu Bvd, pitää steight kunnes Romana Square, edelleen Magheru bulevardilla ja päästä yliopiston aukiolle. On ensimmäinen uloskäynti oikealla, pitää Streight ja sen jälkeen 500 m pääset käsiksi Cismigiun puisto. Sieltä löydät Central Hotel poikki linja-autoaseman lähellä McDonalds.
Alkaen Baneasan lentokentältä: Take DN1 - kohti Bukarest, pitää Streight asti Victoriei Square. Vuonna Victoriei Square toteutettava 3rd Lopeta Lascar Catargiu Bvd, pitää steight kunnes Romana Square, edelleen Magheru bulevardilla ja päästä yliopiston aukiolle. On ensimmäinen uloskäynti oikealla, pitää Streight ja sen jälkeen 500 m pääset käsiksi Cismigiun puisto. Sieltä löydät Central Hotel, kadun toisella puolella.
bussilla - lentokentältä bussilla 783 University Square ja muuttaa mihin tahansa bussilla kohti Cismigiun puisto, linja-autoasema sijaitsee hotellin edessä, lähellä Mc Donalds.
Pohjois Railaway Station (Gara de Nord)
ajo - ottaa Calea Grivitei str edelleen Dacia Boulevard käänny sitten oikealle Victoriei kadulla. Pidä suora ja jälkeen 2 km käänny oikealle Regina Elisabeta kadulla. Jälkeen 200 m pääset käsiksi Central Hotel, vasemmalla puolella.
bussilla - bussilla 85 Cismigiunin Garden linja-autoasema sijaitsevat kadun lähellä Mc Donalds.
Bukarest "Henri Coanda" Airport (OTP)
Etäisyys: 10 MI / 16 KM
Aika taksilla: 45 minuuttia
Aika bussilla: 1 h 15 min (bussi 783 University Square, kuin muutos tahansa bussilla kohti Cismigiu Garden)


Bucharest "Gara de Nord-rautatieasemalta
Etäisyys: 2,5 MI / 4 KM SE
Aika taksilla: 15 minuuttia
Aika bussilla: 30 min (bussi 85 kohti Cismigiu Garden)


Underground tiedot:
University Station
Aseman nimi: University metroasemalta
Metroasemalta Etäisyys 500 m
Kävely: 10 min
Aika bussilla: 5 min (kaikki bussilla kohti Cismigiu Garden)