X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Central Square Hostel

5 Rynok Square, Lviv, Ukraina

Kartta ja saapumisohjeet


77%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 80%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 60%Ilmapiiri
  • 60%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Ole hyvä ja varmista tuoda tuloste kartasta täällä. Ottaen huomioon, että olemme sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, aivan Lviv keskusaukio, kaikki, jopa turisti, voi kertoa missä majoitus on.

Rautatieasemalta, ottaa numero 1 raitiovaunulla Plosha Rynok sq Olemme rakentamassa numero 5, aivan tunnetuin nähtävyys, Italian Yard. Kun rakentamisvaiheessa, pelkästään siirtyä yksi ajaa ylös portaita tai seurata merkkejä. Se on erittäin helppoa.
Huomaa: raitiovaunut maksaa 1,50 Ukrainan hryvnia. Raitiovaunulippuja (kvitki) ostetaan aluksella kuljettajan ja on validoitava!

Alkaen linja-autoasemalta, ottaa "Marshootka" (Small Bus 2,00 UAH) numero 3a keskustaan. Yksinkertaisesti tulostaa meidän karttaa ja sijaintimme kuljettajalle tai pyytää "Shevchenko monumentti", joka on sen pääkadulla nimeltään "Prospect Svobody. Siellä näet Vartiotorni lipulla - joka on tunnusomaista Plosha Rynok, Lviv keskusaukio, jossa meidän hostelli sijaitsee. Kävele kohtisuorassa Prospect Svobody kohti tornin. Pari minuuttia tunnusmerkki mukulakivikatuja ja olet tehnyt sen. Me rakennamme numero 5, aivan tunnetuin nähtävyys, Italian Yard. Kun rakentamisvaiheessa, pelkästään siirtyä yksi ajaa ylös portaita tai seurata merkkejä. Se on erittäin helppoa.

Päässä lentokentältä ottaa johdinauto numero 9 Ivano Franko yliopisto. Kiertää rakennuksen vasemmalla puolella, kävele loppuun Sichovyh Striltsiv Str., Tehdä oikea. Tulet törmätä Lviv pääkadulla Prospect Svobody Taras Shevchenko monumentti. Siellä näet Vartiotorni lipulla - joka on tunnusomaista Plosha Rynok, Lviv keskusaukio, jossa meidän hostelli sijaitsee. Kävele kohtisuorassa Prospect Svobody kohti tornin. Pari minuuttia tunnusmerkki mukulakivikatuja ja olet tehnyt sen. Me rakennamme numero 5, aivan tunnetuin nähtävyys, Italian Yard. Kun rakentamisvaiheessa, pelkästään siirtyä yksi ajaa ylös portaita tai seurata merkkejä. Se on erittäin helppoa.

Taksi rautatieasema ovat noin 30 UAH, linja-autoasema 40 UAH, ja lentokentältä ne vaihtelevat 40-50 UAH. Neuvotella hinnasta ennen lähtöä.