X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Check In Hostel

Markgrafenstrasse 68, Berliini, Saksa

Kartta ja saapumisohjeet


79%Arvosana

  • 83%Rahanarvoinen
  • 81%Turvallisuus
  • 87%Sijainti
  • 81%Henkilöstö
  • 74%Ilmapiiri
  • 75%Siisteys
  • 73%Palvelut

Kääntäjä: Google Nopein tapa löytää meidät:


CHECK In Hostel sijaitsee aivan metroaseman U Kochstr. / Checkpoint Charlie ja linja U6. Lähin bussipysäkki on pysäkki Charlottenstr. väyläjohdon M29.
Seuraavassa löydät ohjeet eri paikoissa hostellissa.

Tegelin lentokenttä (TXL):

Reitti 1:

Ota bussi TXL suuntaan S + U Alexanderplatz kautta Hauptbahnhof. Ole hyvä bussista, kun tulet bussipysäkille Unter den Linden / Friedrichstr. Sitten kävellä metroasemalle U Franzoesische Str. ja ottaa metro suuntaan U Alt-Mariendorf. Kun vain kaksi pysäkkiä voit olla U Kochstr. / Checkpoint Charlie. Tästä näkökulmasta se on melko helppoa. Vain pysyä Street Rudi-Dutschke-Str. ja kävele suoraan eteenpäin kunnes näet kyltti Markgrafenstr. Nyt sinun täytyy vain kääntyä oikealle ja kävele suoraan eteenpäin noin kaksi minuuttia, kunnes tulet hostellissa.


Reitti 2:

Ota bussi 109 suuntaan S + U Zoologischer Garten. Täällä sinun täytyy bussista pysäkillä U Jakob-Kaiser-Platz. Sitten vaihtaa metroasema U Jakob-Kaiser-Platz (U7) ja metrolla suuntaan U Rudow. Hetken saapuu U Mehringdamm vaihda tästä linja U6 suuntaan U Franzoesische Str. Kun saavut metroasema U Kochstr. / Checkpoint Charlie ota junasta. Tästä näkökulmasta se on melko helppoa. Vain pysyä Street Rudi-Dutschke-Str. ja kävele suoraan eteenpäin kunnes näet kyltti Markgrafenstr. Nyt sinun täytyy vain kääntyä oikealle ja kävele suoraan eteenpäin noin kaksi minuuttia, kunnes tulet hostellissa.


Alkaen Schoenefeld lentokenttä (SXF):


Ota bussi X7 suuntaan U Rudow. Kun saavut U Rudow metrolla U7 suuntaan S + U Rathaus Spandau (on vain yksi suunta). Saavuttuaan metroasema U Mehringdamm vaihda linja U6 suuntaan U Franzoesische Str. Kun saavut metroasema U Kochstr. / Checkpoint Charlie ota junasta. Tästä näkökulmasta se on melko helppoa. Vain pysyä Street Rudi-Dutschke-Str. ja kävele suoraan eteenpäin kunnes näet kyltti Markgrafenstr. Nyt sinun täytyy vain kääntyä oikealle ja kävele suoraan eteenpäin noin kaksi minuuttia, kunnes tulet hostellissa.


Hauptbahnhofilta (Central Station):

Bussilla M41 suunnaltaan Sonnenallee / Baumschulenstr. ja bussista pysäkillä S Anhalterin. Muuta tästä Bussilinja M29 suuntaan U Hermannplatz. Sitten saada pois pysäkillä Charlottenstr. Tästä näkökulmasta se on melko helppoa. Vain pysyä Street Rudi-Dutschke-Str. ja kävele suoraan eteenpäin kunnes näet kyltti Markgrafenstr. Nyt sinun täytyy vain kääntyä oikealle ja kävele suoraan eteenpäin noin kaksi minuuttia, kunnes tulet hostellissa.


ZOB (Keski bussiterminaali):

Ota bussi 139 suuntaan Hakenfelde, Werderstr. Jää pois pysäkillä U Kaiserdammin. Muuta tästä metrolinja U2 ja ottaa metro suuntaan S + U Pankow. Saavuttuaan metroasema U Stadtmittessä vaihda linja U6 suuntaan U Alt-Mariendorf. Kun saavut metroasema U Kochstr. / Checkpoint Charlie ota junasta. Tästä näkökulmasta se on melko helppoa. Vain pysyä Street Rudi-Dutschke-Str. ja kävele suoraan eteenpäin kunnes näet kyltti Markgrafenstr. Nyt sinun täytyy vain kääntyä oikealle ja kävele suoraan eteenpäin noin kaksi minuuttia, kunnes tulet hostellissa.