X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Check In Hostel

Markgrafenstrasse 68, Berliini, Saksa

Kartta ja saapumisohjeet


73%Arvosana

  • 75%Rahanarvoinen
  • 78%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 75%Henkilöstö
  • 67%Ilmapiiri
  • 62%Siisteys
  • 68%Palvelut

Kääntäjä: Google Nopein tapa löytää meidät:


CHECK IN HOSTEL sijaitsee aivan metroaseman U Kochstr. / Checkpoint Charlie ja linja U6. Lähin bussipysäkki on pysäkki Charlottenstr. of Bussilinja M29.
Seuraavassa löydät ohjeet eri paikoissa hostellissa.

Tegelin lentokenttä (TXL):

Reitti 1:

Ottaa Bus TXL suuntaan S + U Alexanderplatz kautta Hauptbahnhof. Ota pois linja, kun tulet bussipysäkille Unter den Linden / Friedrichstr. Sitten kävellä metroasemalle U Franzoesische Str. ja metrolla suuntaan U Alt-Mariendorf. Kun vain kaksi pysäkkiä voit olla U Kochstr. / Checkpoint Charlie. Tästä eteenpäin se on melko helppoa. Vain pysyä Street Rudi-Dutschke-Str. ja kävele suoraan eteenpäin kunnes näet katu allekirjoittaa Markgrafenstr. Nyt täytyy vain kääntyä oikealle ja kävele suoraan eteenpäin noin kaksi minuuttia, kunnes tulet hostellissa.


Reitti 2:

Bussilla 109 suuntaan S + U Gartenin. Täällä sinun täytyy saada pois Bus pysäkillä U Jakob-Kaiser-Platz. Sitten vaihtaa metroasema U Jakob-Kaiser-Platz (U7) ja metrolla suuntaan U Rudow. Hetken saavut U Mehringdamm vaihda tänne linja U6 suuntaan U Franzoesische Str. Kun saavut metroasema U Kochstr. / Checkpoint Charlie ota junasta. Tästä eteenpäin se on melko helppoa. Vain pysyä Street Rudi-Dutschke-Str. ja kävele suoraan eteenpäin kunnes näet katu allekirjoittaa Markgrafenstr. Nyt täytyy vain kääntyä oikealle ja kävele suoraan eteenpäin noin kaksi minuuttia, kunnes tulet hostellissa.


Vuodesta Schoenefeld lentokenttä (SXF):


Ottaa Bus X7 suuntaan U Rudow. Kun saavut U Rudow metrolla U7 suuntaan S + U Rathaus Spandau (on vain yksi suunta). Saavuttuaan metroasema U Mehringdamm vaihda viivan U6 suuntaan U Franzoesische Str. Kun saavut metroasema U Kochstr. / Checkpoint Charlie ota junasta. Tästä eteenpäin se on melko helppoa. Vain pysyä Street Rudi-Dutschke-Str. ja kävele suoraan eteenpäin kunnes näet katu allekirjoittaa Markgrafenstr. Nyt täytyy vain kääntyä oikealle ja kävele suoraan eteenpäin noin kaksi minuuttia, kunnes tulet hostellissa.


Hauptbahnhofilta (Central Station):

Bussilla M41 suuntaan ja Sonnenallee / Baumschulenstr. ja bussista pysäkillä S Anhalter Bahnhof. Muuta tänne Bussilinja M29 suuntaan U Hermannplatz. Sitten saada pois pysäkillä Charlottenstr. Tästä eteenpäin se on melko helppoa. Vain pysyä Street Rudi-Dutschke-Str. ja kävele suoraan eteenpäin kunnes näet katu allekirjoittaa Markgrafenstr. Nyt täytyy vain kääntyä oikealle ja kävele suoraan eteenpäin noin kaksi minuuttia, kunnes tulet hostellissa.


ZOB (Central bussiterminaali):

Bussilla 139 suuntaan Hakenfelde, Werderstr. Jää pois pysäkillä U Kaiserdammin. Muuta tänne metrolinja U2 ja metrolla suuntaan S + U Pankow. Saavuttuaan metroasema U Stadtmitten vaihda viivan U6 suuntaan U Alt-Mariendorf. Kun saavut metroasema U Kochstr. / Checkpoint Charlie ota junasta. Tästä eteenpäin se on melko helppoa. Vain pysyä Street Rudi-Dutschke-Str. ja kävele suoraan eteenpäin kunnes näet katu allekirjoittaa Markgrafenstr. Nyt täytyy vain kääntyä oikealle ja kävele suoraan eteenpäin noin kaksi minuuttia, kunnes tulet hostellissa.