X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Cheers Lighthouse

küçük ayasofya mahallesi, Çayıroğlu sokak no 16 Sultanahmet, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 92%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 97%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 92%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Miten päästä hurraa hostel

Atatürkin lentokentältä:

1) Paras ja halvin tapa saada hostelli on ottaa metro lentokentältä. Metrolla "Aksaray" (Last Station). Sitten sinun täytyy saada raitiovaunu "Yusufpasha" tai "Aksarayn" raitiovaunupysäkki Sultanahmetin raitiovaunupysäkki. Klo raitiovaunupysäkki ylittää tie ja kävellä läpi raviradalle ja kävellä mäkeä alas kohti veden edessä. Käänny oikealle ja Küçükayasofya kadulla ja käänny vasemmalle, Cayiroglu kadulla. Olemme sijaitsee alareunassa kadulla.

2) Ota "Havas bus" ja "Aksaray", sitten raitiovaunulla Sultanahmet ja seuraa ohjeita yllä.

3) Voit ottaa taksin hostellille. Se kestää noin 20 minuuttia päästä tänne.

4) Tarjoamme myös noutopalvelua 30 euroa (1-4 henkilöä). Vain sähköpostia tai soita meille lentosi tiedot ja me järjestää sinulle on täytettävä lentokentällä.

Alkaen Gokcenin lentoasemalle:

1) Ota "Havas bus" Taksim-aukio. Taksim ottaa köysirata "Kabatas" ja "Kabatas" raitiovaunuilla Sultanahmet. Klo raitiovaunupysäkki ylittää tie ja kävellä läpi raviradalle ja kävellä mäkeä alas kohti veden edessä. Käänny oikealle ja Küçükayasofya kadulla ja käänny vasemmalle, Cayiroglu kadulla. Olemme sijaitsee alareunassa kadulla.

2) Ota "Havas bus" Kadikoyn Square sitten saada lautalla "Eminonu" ja raitiovaunulla Sultanahmet. Klo raitiovaunupysäkki ylittää tie ja kävellä läpi raviradalle ja kävellä mäkeä alas kohti veden edessä. Käänny oikealle ja Küçükayasofya kadulla ja käänny vasemmalle, Cayiroglu kadulla. Olemme sijaitsee alareunassa kadulla.

3) Tarjoamme myös noutopalvelua 60 euroa (1-4 henkilöä). Vain sähköpostia tai soita meille lentosi tiedot ja me järjestää sinulle on täytettävä lentokentällä.

Alkaen Harem Bus Station
Ottaa lautalla "Eminonu ja sitten raitiovaunulla Sultanahmet.