X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Chillout Hostel Zagreb

Tomiceva 5A, Zagreb, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 97%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 89%Palvelut

Kääntäjä: Google Jos matkustat:

TASO - te saapuu Zagreb lentokentälle pleso joka sijaitsee 30 km päässä keskustasta Zagreb. voit soittaa meille järjestää bussikuljetus, taksilla tai halvempaa Croatia Airlines bussi, joka menee linja-autoaseman Zagrebissa. Bussi lähtee tasatunnein edessä terminaalin lentokentällä, voit ostaa lipun bussikuski. kun tulet linja-autoaseman voit ottaa taksin tai raitiovaunulla nro. 6 (kohti trg Bana Jelacica) & exit viides asema (TRG bana Jelacica - main square). kävellä 100 metriä alas Ilica kadulla (länteen - suuntaan raitiovaunu) ja oikealla puolella on tomiceva katu (käänny oikealle vieressä mango shop). meidän hostelli on lopussa kadun vasemmalla puolella. kävellä lyhyen käytävän vieressä kellarissa viinibaari & löydät kaunis valkoinen rakennus oikealla puolella. osoite on tomiceva Street No. 5a.

Train - saavut päärautatieasemalta Zagrebissa. raitiovaunulla no. 6 tai ei. 13 (kohti trg Bana Jelacica) & exit toinen asema (TRG bana Jelacica - main square). kävellä 100 metriä alas Ilica kadulla (länteen - suuntaan raitiovaunu) ja oikealla puolella on tomiceva katu (käänny oikealle vieressä mango shop). meidän hostelli on lopussa kadun vasemmalla puolella. kävellä lyhyen käytävän vieressä kellarissa viinibaari & löydät kaunis valkoinen rakennus oikealla puolella. osoite on tomiceva Street No. 5a.

BUS - saavut linja-autoaseman Zagrebissa (Drziceva katu). raitiovaunulla no. 6 (kohti trg Bana Jelacica) & exit viides asema (TRG bana Jelacica - main square). kävellä 100 metriä alas Ilica kadulla (länteen - suuntaan raitiovaunu) ja oikealla puolella on tomiceva katu (käänny oikealle vieressä mango shop). meidän hostelli on lopussa kadun vasemmalla puolella. kävellä lyhyen käytävän vieressä kellarissa viinibaari & löydät kaunis valkoinen rakennus oikealla puolella. osoite on tomiceva Street No. 5a.

CAR - hostel osoite on TOMICEVA 5A. päästä Chillout Hostel on tärkeää käännytään oikealle Gunduliceva väylälle Ilica katu (sallittu vain taksi, vuokralaisten ja hostellissa asiakkaat). jos lennonjohtajan tai poliisina pysäyttää sinut mainitse olet vieraana hostellissa. jälkeen 50m Ilica kadun vasemmalla on tomiceva katu, mene kokonaan sisään ja sitten läpi viime käytävän vasemmalla puolella ja puiston edessä hostellissa.