X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Chillout Hostel Zagreb

Tomiceva 5A, Zagreb, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 86%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google Jos matkustat:

PLANE - saapuu Zagrebiin lentoasema pleso joka sijaitsee 30 km päässä zagreb. voit soittaa meille järjestää kuljetuspalvelun, taksilla tai halvempaa Croatia Airlines bussi menee linja-autoaseman Zagrebissa. bussi lähtee tasatunnein edessä terminaalin lentokentällä, voit ostaa lipun bussikuski. kun saavut autoasemalta voit ottaa taksin tai raitiovaunun. 6 (kohti trg bana Jelacica) & exit 5th asemalla (trg bana Jelacica - main square). kävele 100 metriä alas Ilica katua (länteen - suunnan raitiovaunu) ja oikealla puolella on tomiceva katu (käänny oikealle vieressä MANGO shop). Meidän hostelli on lopussa kadun vasemmalla puolella. kävelee lyhyen käytävän vieressä kellariin viinibaari & löydät kauniit valkoiset rakennus oikealla puolella. osoite on tomiceva street ole. 5a.

TRAIN - saavut rautatieasemalla Zagrebissa. raitiovaunulla no. 6 tai ei. 13 (kohti trg bana Jelacica) & exit 2nd asemalla (trg bana Jelacica - main square). kävele 100 metriä alas Ilica katua (länteen - suunnan raitiovaunu) ja oikealla puolella on tomiceva katu (käänny oikealle vieressä MANGO shop). Meidän hostelli on lopussa kadun vasemmalla puolella. kävelee lyhyen käytävän vieressä kellariin viinibaari & löydät kauniit valkoiset rakennus oikealla puolella. osoite on tomiceva street ole. 5a.

BUS - saavut linja-autoaseman Zagrebissa (Drziceva katu). raitiovaunulla no. 6 (kohti trg bana Jelacica) & exit 5th asemalla (trg bana Jelacica - main square). kävele 100 metriä alas Ilica katua (länteen - suunnan raitiovaunu) ja oikealla puolella on tomiceva katu (käänny oikealle vieressä MANGO shop). Meidän hostelli on lopussa kadun vasemmalla puolella. kävelee lyhyen käytävän vieressä kellariin viinibaari & löydät kauniit valkoiset rakennus oikealla puolella. osoite on tomiceva street ole. 5a.

CAR - hostel-osoite on TOMICEVA 5A. tavoittaa chillout hostellissa on tärkeää käännytään oikealle Gunduliceva väylälle Ilica kadulle (sallittu ainoastaan ​​taksi, vuokralaisten ja hostellissa vieraille). jos lennonjohtajan tai poliisi pysäyttää sinut hyvä ja mainitse olet vieraana hostellissa. jälkeen 50m on Ilica kadun vasemmalla on tomiceva katu, mene aina sisään ja sitten läpi viimeisen käytävän vasemmalla puolella ja puiston edessä hostellissa.