X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Chillout Lya Hostel Bar

Toprak Lule sokak No:1, Beyoglu Istanbul, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Atatürkin lentokentältä:
Havas bussikuljetus vie sinut Taksim varten 13TYL. Se on viimeinen pysäkki reitillä. Kuljetukset lähtevät puolen tunnin välein alkaen klo 4:00 aamulla. Viimeinen lähtö on klo 1:00 aamulla. Matka kestää noin 40 minuuttia liikenteestä riippuen. Taksim, noudata alla olevia ohjeita.

Rautatieasemalta:
On raitiovaunulinja suoraan edessä rautatieasemalta. Osta token (1.50TYL) yksi ruoka kioskit ja nousta raitiovaunu menee oikealta Kabatas. Ratsastaa sen rivin loppuun. Kun saat pois Kabatasissa seuratkaa kadun Köysirata ja mennä maan alle. Ostaa toinen merkki (1.50TYL) ja ratsastaa köysirata Taksim-aukio, noudata alla olevia ohjeita.

Päässä Taksim-aukiolta:
1) Suoraan edessä portaikko poistuvan Köysirata näet pieni ruohoinen puisto muistomerkki keskellä. Ylitä katu kohti monumentti ja noudata raitiovaunulinjaa vasemmalle kohti Burger King, joka istuu ISTIKLAL Street. (Istiklal on suuri ja vilkas ostoskatu, joka on yleensä täynnä jalankulkijoita melkein milloin tahansa päivällä tai yöllä.)
2) Kävele ISTIKLAL noin 5 minuuttia, kunnes tulet rakennustyömaa Virgin Megastore osoitteessa Atif YILMAZin. (Tunnistat sen helposti valtava kuva nainen osoittaa sinua. Aga Camii moskeija istuu oikealla ja näet Swatch kelloliikkeeseen vasemmalla.)
3) Käänny oikealle atif YILMAZin ja kävellä noin 1 minuutti, kunnes näet Taxim Park Bufe on Kucuk Bayram.
4) Käänny vasemmalle Kucuk Bayram. (Se on ensimmäinen katu voit ottaa vasemmalle)
5) Käänny oikealle TOPRAK LLE ja näet Chillout Lya heti vasemmalla Number 1.

Check-in on alakerran *

* Jos saavut myöhään ja baari on suljettu, voit tarkistaa meidän sisar omaisuutta, Chillout Cengo, aivan nurkan takana (10 metrin päässä). Jatka TOPRAK LLE ensimmäiseen nurkkaan ja käänny oikealle HALAS. Hostelli on toinen ovi oikealla Number 3. Merkki roikkuu pään yläpuolella ovella.